Kyšio ėmimu kaltinamas Eligijus Masiulis sieks Klaipėdos mero posto

Buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas, kyšio paėmimu iš verslininko Raimundo Kurslianko įtariamas Eligijus Masiulis nusprendė grįžti į politiką. Jis sieks Klaipėdos mero posto.

Eligijus Masiulis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Eligijus Masiulis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2018, 2:36 PM, atnaujinta Dec 6, 2018, 2:59 PM

„Grįžtu namo. Grįžtu į savo Klaipėdą. Miestą, kuriame pradėjo plakti mano širdis, Miestą, kuris lyg mama apgaubė savo rūpesčiu spalvotoje vaikystėje. Miestą, kuris kentė mano paauglystės šėliones. Miestą, kuris mane paruošė ir išlydėjo į gyvenimą“, – ketvirtadienį socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rаšė E.Masiulis.

„Grįžtu ne vienas. Su savo žiniomis, idėjomis, energija ir patirtimi. Parsivežu ir savo gyvenimo kuprą. Ji sunki ir slegianti, bet daug ko pamokanti ir leidžianti labiau suvokti pasaulį. Net ir su ja esu tikras, tvirtas ir nepalaužiamas. Mano gyvybė yra tiesa. Mano vaistai yra žinojimas, kaip viskas buvo. Ir tegul rūpinasi vaistais tie, kuriems žūtbūt tą tiesą reikia iškreipti. Nepasiduosiu, nes esu teisus“, – rašo jis.

Anot E.Masiulio, „politinės audros ar uraganai gali stipriai aplaužyti“, bet tai neatima noro vėl pasukti politikos keliu.

„Tai yra mano genuose ir kraujyje. Telkti, o ne skaldyti, džiaugtis, o ne dejuoti, spręsti, o ne tęsti, veikti, o ne peikti, kurti, o ne griauti, mylėti, o ne smerkti. Tai yra žmogiškoji politikos abecelė, kurios išmokau dar žengdamas pirmus politinius žingsnius mylimojoje Klaipėdoje“, – rašė jis.

„Visos miesto valdžios stengėsi dėl miesto, dirbo dėl jo, taip, kaip mokėjo ir galėjo. Pagarba ir ačiū joms. Tiesiog reikia Baltijoje nuskalauti nuovargį ir eiti toliau, į naują svajonę, lipti ant aukštesnio laiptelio. Reikia išlaisvinti Gražuolę Klaipėdą. Reikia atrakinti Jos gyvenimą. (…) Matau, kad žmonės aplinkui atsimerkę, noriu, kad ir Klaipėda atsimerktų, todėl keliu savo kandidatūrą į Klaipėdos miesto merus“, – feisbuke rašė E.Masiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.