R. Karbauskis tiki, kad Pijaus vaidmenį atlikęs A. Žvinys gali užimti Šiaulių mero kėdę

Penktadienį Kaune posėdžiavę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) tarybos nariai nusprendė, kad Šiauliuose kandidatas į merus yra Šiaulių dramos teatro direktorius Aurimas Žvinys. Šis aktorius seriale „Naisių vasara“ atliko pagrindinio veikėjo Pijaus vaidmenį. Socialiniuose tinkluose buvo ilgai aptarinėjamas A.Žvinio ir LVŽS pirmininko Ramūno Karbauskio panašumas.

 „Lrytas.lt“ fotomontažas. 
 „Lrytas.lt“ fotomontažas. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2018, 10:23 AM, atnaujinta Dec 11, 2018, 1:54 PM

R.Karbauskis, antradienį žurnalistų paklaustas, kaip vertina šią kandidatūrą, tvirtino, kad jis tikrai gali eiti mero pareigas.

„Jeigu jūs nežinote, tai A.Žvinys yra Šiaulių miesto tarybos narys jau dvejus metus. Jis atstovauja Valstiečių ir žaliųjų sąjungai taryboje, tai nėra naujas žmogus politikoje. Jis yra Šiaulių dramos teatro vadovas, manau, kad pasirinkimas šito kandidato, keliant jį į miesto merus, yra apgalvotas. Jaunas politikas, kuris, manau, gali eiti mero pareigas“, – kalbėjo R.Karbauskis.

Atliktų A.Žvinio vaidmenų politikas taip pat nenorėjo sureikšminti.

„Jo vaidmenų reikia skaičiuoti ne vieną dešimtį, įvairiuose spektakliuose ir filmuose. Ir aš nesureikšminčiau vieno ar kito vaidmens“, – sakė R.Karbauskis.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad pats A.Žvinys žiniasklaidai pakartotinai pasakojo, kad nesureikšmina panašumo į R.Karbauskį ir lyginamas būti nenori.

Savivaldos rinkimai rengiami kitų metų kovo mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.