Čikagos teisme stringa Neringos Venckienės byla: paveikė JAV kaustantis procesas

Čikagos (JAV) apeliacinis teismas dviem savaitėms sustabdė kai kurių civilinių bylų svarstymą. Apie tai pranešė naujienų agentūra „The Associated Press“.

Nuo vasario mėnesio kalėjime dienas leidžiančios N.Venckienės apeliaciniame skunde prašoma stabdyti jos grąžinimą į Lietuvą bent metams.<br>D.Umbraso nuotr.
Nuo vasario mėnesio kalėjime dienas leidžiančios N.Venckienės apeliaciniame skunde prašoma stabdyti jos grąžinimą į Lietuvą bent metams.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-27 12:12

Viena iš bylų, kurios svarstymas sustabdytas, yra Neringos Venckienės ekstradicijos byla. Teismo darbas pristabdytas dėl JAV federalinių įstaigų dalinio uždarymo.

JAV vyriausybinėse įstaigose šeštadienį prasidėjo kalėdinis uždarymas, Kongresui nepriėmus federalinių išlaidų projekto ir neradus sprendinio dėl prezidento Donaldo Trumpo reikalavimo skirti lėšų sienos statybai pasienyje su Meksika.

Dėl federalinių įstaigų veiklos sustabdymo daugybė JAV nacionalinių parkų ir kitų lankomų vietų buvo priversti užsidaryti arba mažinti savo darbuotojų skaičių.

Primename, kad nuo vasario mėnesio kalėjime dienas leidžiančios N.Venckienės apeliaciniame skunde prašoma stabdyti jos grąžinimą į Lietuvą bent metams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.