Kristupas Krivickas paskelbė – dalyvaus rinkimuose

Pastaruoju metu įvairius receptus patiekalams siūlęs televizijos laidų vedėjas Kristupas Krivickas pažėrė kritikos Vilniaus miesto valdžiai ir paskelbė, kad pats dalyvaus rinkimuose.

K.Krivickas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
K.Krivickas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2019, 5:56 PM

39-erių K.Krivickas kandidatuos į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą. Apie tai jis pranešė socialiniame tinkle „Facebook“.

K.Krivickas paskelbė, kad jį Lietuvos centro partija į sąrašą įrašė pirmuoju numeriu.

Savo pranešimą „Facebook“ K.Krivickas pradėjo nuo pykčio dėl eilių darželiuose, o tada perėjo ir prie kitų temų.

„Vilniuje, eilėje į vaikų darželį, stovėjome beveik trejus metus, ir nesvarbu, kad turime keturis vaikus. Darželio vistiek laukėme metų metus. Vilniuje, kai pasninga kiekvieną kartą valandų valandas stovime kamščiuose, nes gatvėse sniego iki kelių, o dirbančio sniego valytuvo nesu matęs niekada. Vilniuje vasarą stovime kamščiuose, nes kai gerai palyja gatves apsemia taip, kad pravažiuoti tampa neįmanoma. Vilniuje kelius remontuoja piko metu ir taip dar labiau viską užkemša. Vilniuje už žmonių pinigus pastatyme Fabijoniškių baseine tie žmonės lankytis nelabai gali nes kainos ten tokios, kad visose komerciniuose baseinuose yra pigiau, – rašė K.Krivickas. – Brangsta visuomeninis transportas, šildymas, vanduo, komunaliniai. Už tai atsakingų savivaldybės įmonių direktoriai uždirba didžiules algas ir gauna tūkstantines premijas. Vilniaus valdžia planuoja statyti stadioną už 100 milijonų, bet niekaip nepastato naujų darželių už 3 milijonus. Auginame 4 vaikus, laukiamės penktojo. Visą gyvenimą gyvename Vilniuje, duos Dievas planuojame ir toliau čia gyventi, bet mums nusibodo toks ultra liberalus požiūris į miesto reikalus. Vilnius nėra skirtas tik tam, kad jame būtų gera patogu ir pelninga dideliam verslui ir turtingiems žmonėms. Vilnius turi būti lygiai patogus ir teisingas visiems.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.