Vos pasidžiaugusiam A. Tapinui – „Valstiečių laikraščio“ žinia dėl M. Puidoko

Praėjus trims valandoms po pasidžiaugimo dėl sėkmingos apklausos žurnalistas Andrius Tapinas paskelbė, kad sulaukė prastų naujienų. A.Tapinas socialiniame tinkle „Facebook“ rašė, kad sulaukė laiško iš „Valstiečių laikraščio“, kad užsakytas skelbimas trečiadienio laikraštyje nebus spausdinamas.

 A.Tapinas „Valstiečių laikraštyje“ buvo užsakęs skelbimą, kuriame – apklausos dėl M.Puidoko ateities rezultatai.<br> lrytas.lt montažas.
 A.Tapinas „Valstiečių laikraštyje“ buvo užsakęs skelbimą, kuriame – apklausos dėl M.Puidoko ateities rezultatai.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2019, 6:19 PM, atnaujinta Jan 15, 2019, 6:45 PM

„O pinigai bus grąžinti. Bet rytojaus laikraštis jau sumaketuotas, atspausdintas ir paruoštas išvežioti“, – rašė A.Tapinas.

Pasak jo, „Valstiečių laikraštis“ ruošiasi iš naujo spausdinti jau paruoštą laikraštį.

„Dabar, mano žiniomis, iki 30 000 galintis siekti tiražas yra sustabdytas, išimamas, bus maketuojama ir spausdinama iš naujo. Ir dar reikės grąžinti 10,95 euro. Ne pati geriausia diena, – rašė A.Tapinas. – Dabar sekundę stabtelime – jie rimtai, RIMTAI išima visą tiražą dėl šito mažo skelbimėlio.“

A.Tapinas antradienio skelbė, kad „Valstiečių laikraštyje“ pasirodys apklausos dėl valstiečio Seimo nario Mindaugo Puidoko ateities rezultatai.

„Jie buvo šiek tiek nustebę, kad skelbimas šiek tiek kitoks nei įprasti, bet viskas tvarkoj, priėmė, išspausdino – pažadas įvykdytas“, – rašė A.Tapinas.

Tačiau praėjus trims valandoms po šios žinios jis jau rašė, kad „Valstiečių laikraštis“ pranešė, jog skelbimas spausdinamas nebus.

A.Tapinas sausio 10 dieną paskelbė apklausą. Joje jis klausė: „Kam turėti atitekti Seimo narys M.Puidokas?“

Nurodyti pasirinkimai: „Naujai šeimai Norvegijoje“ ir „Sirijos sektos Valdovui.“ Už antrąjį variantą balsavo 74 proc. Apklausoje dalyvavusių žmonių.

„Naudingiausias Lietuvos žmogus ir Seimo narys dr. M.Puidokas viešai klausia: „Kodėl kai kurie apžvalgininkai ir Tapinas bijo išgirsti Lietuvos žmonių nuomonę!? Ką manote jūs? Gal tai nauja spaudimo forma televizijoms, kad bijotų užduoti klausimus visuomenei jautriomis temomis!?, – rašė A.Tapinas. Ir čia pritariu daktarui. Nebijokim užduoti klausimus visuomenei jautriomis temomi ir nebijokim jų nuomonės.“

A.Tapinas apklausą surengė po to, kai M.Puidokas ėmėsi veiksmų dėl mažametės mergaitės, kurią įsivaikinti nori šeima iš Naujosios Zelandijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.