Alytaus rajone kol kas aiškus tik kandidatų skaičius, ne jų išleidžiamos pinigų sumos

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, Alytaus rajono apygardoje dėl Savivaldybės tarybos pozicijų kovoja 8 politinės partijos. Kiek neįprasta, kad prieš šiuos rinkimus susikūrus nemažam skaičiui visuomeniniu komitetu, nei vienas iš jų savo jėgų nebando būtent Alytaus rajono apygardoje.

Savivaldybių tarybų rinkimai šiais metais bus rengiami kovo 3 dieną. <br>T.Bauro nuotr.
Savivaldybių tarybų rinkimai šiais metais bus rengiami kovo 3 dieną. <br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2019, 2:02 PM, atnaujinta Jan 30, 2019, 3:12 PM

Kol kas VRK puslapyje apie iš rinkėjų gautas aukas duomenys pateikė tik Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai. Pati partija šiam skyriui pervedė 17 tūkstančių eurų.

Kitos septynios partijos: Darbo partija, Lietuvos Centro partija, Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, Lietuvos socialdemokratų partija, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga ir partija „Tvarka ir teisingumas“ šių duomenų nepateikia.

Rinkėjo puslapyje Alytaus rajono apygardos rinkėjai gali rasti ir kiek kitokios informacijos – kokias politikų pajėgos yra metamos šiems rinkimams.

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partija ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga rinkėjams pateikė 50 politikų sąrašą.  Socialdemokratų darbo partijos sąraše – 26, Darbo partija ir Lietuvos Centro partija sąrašuose kol kas įrašę po 25 politikus. Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio ir partijos „Tvarka ir teisingumas“ sąraše – 15 narių, Lietuvos socialdemokratų partijos sąraše – 17 narių.

Savivaldos rinkimų pirmasis turas rengiamas kovo 3 dieną, antrasis – kovo 17 dieną. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.