Pagėgių socialdemokratai kreipėsi į policiją – suniokoti kandidatės į merus reklaminiai stendai

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Pagėgių skyrius kreipėsi į policiją. Pranešta, kad suniokoti LSDP kandidatės į rajono merus Aušros Zongailienės reklaminiai stendai.

 Pranešta, kad suniokoti LSDP kandidatės į rajono merus A.Zongailienės reklaminiai stendai.<br> D.Umbraso asociatyvi nuotr.
 Pranešta, kad suniokoti LSDP kandidatės į rajono merus A.Zongailienės reklaminiai stendai.<br> D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-12 07:49

Kaip rašoma LSDP išplatintame pranešime spaudai, įtariama, kad stendai sugadinti naktį iš penktadienio į šeštadienį.

„Vienas stendas, esantis miesto centre, buvo apipurkštas dažais, o kitas, esantis toliau nuo miesto, nuplėštas. Viskas įvyko per vieną naktį“, – pranešime cituojama A.Zongailienė.

LSDP Pagėgių rajono skyrius dėl incidento kreipėsi į policiją.

„Viskas įvyko po to, kai rajone apsilankė keletas LSDP lyderių, t. y. kitą dieną po jų susitikimų su gyventojais, nors tie reklaminiai plakatai kabo jau senokai. Štai toks sutapimas“, – vertina A. Zongailienė.

LSDP atsakingasis sekretorius Linas Jonauskas kandidatus ragina konkuruoti sąžiningai.

„Plakatų niokojimas – bejėgiškumo požymis. Politiniai oponentai turėtų kovoti argumentais ir pasiūlymais, o ne naikindami turtą. Konkurencinė kova neturėtų peržengti ribų. Juolab, kai už tokį nusikaltimą gali grėsti ir baudžiamoji atsakomybė“, – sako L. Jonauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.