Prasidėjo išankstinis balsavimas – rinkimai gyvai specialioje lrytas.lt rubrikoje

2019 metų rinkimų maratonas prasideda – trečiadienį startuoja Savivaldybių tarybų rinkimai. Šiandien rinkėjo teisę turintys Lietuvos piliečiai gali eiti prie balsavimo urnų, nes jau prasidėjo išankstinis balsavimas. Trečiadienį ir ketvirtadienį balsuoti galima nuo 8 val. iki 20 val. savivaldybių pastatuose.

 Savivaldybių rinkimų naujienas sekite portalo lrytas.lt specialioje rubrikoje.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Savivaldybių rinkimų naujienas sekite portalo lrytas.lt specialioje rubrikoje.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Savivaldybių rinkimų naujienas sekite portalo lrytas.lt specialioje rubrikoje.
 Savivaldybių rinkimų naujienas sekite portalo lrytas.lt specialioje rubrikoje.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 27, 2019, 8:00 AM, atnaujinta Feb 27, 2019, 8:47 AM

VRK informuoja, kad tai puiki proga atiduoti savo balsą studentams, kurie rinkimų dieną neplanuoja būti vietose, kur yra registruoti.

Trečiadienį balsavimas taip pat prasideda ir specialiuose punktuose – kalėjimuose, globos namuose, ligoninėse ir t.t.

Balsavimas namuose prasidės penktadienį ir vyks iki šeštadienio. Namuose gali balsuoti tie rinkėjai, kurie yra neįgalūs ar ligoti. Norėdami balsuoti namuose, asmenys turėjo apie tai informuoti apylinkės rinkimų komisiją.

Savivaldybių tarybų ir tiesioginiai merų rinkimai vyks sekmadienį, kovo 3 dieną.

Antrasis savivaldos rinkimų turas vyks kovo 17 dieną. Antrojo turo išankstinis balsavimas vyks kovo 13-14 dienomis, balsavimas namuose kovo 15-16 dienomis.

Rinkimų maratonas – specialiose portalo lrytas.lt rubrikose

Svarbiausių šių metų Lietuvos įvykius – Savivaldybių tarybų rinkimus, prezidento rinkimus ir rinkimus į Europos parlamentą – padės sekti vienas didžiausių Lietuvoje portalų lrytas.lt.

Šiems rinkimams portale jau startavo specialiosos rubrikos.

Savivaldos tarybų rinkimams skirtoje rubrikoje rasite ne tik visas naujienas ir reportažus, susijusius su šiais rinkimais. Čia filtravimo pagalba galėsite pasirinkti savivaldybę, taip lengvai susirandant tekstus ar vaizdo reportažus apie jus dominantį konkretų regioną.

Specialioje rubrikoje taip pat galite rasti debatus, kuriuose programas ir idėjas savo miestams pristato kandidatai į savivaldybių tarybas ir mero postą. Jums tiesiog reikia pasirinkti jus dominančią savivaldybę ir su ja susijęs naujienų srautas atsiras jūsų įrenginio ekrane.

Būtent šioje rubrikoje yra galimybę parsisiųsti ir rinkėjo kortelę, taip pat nurodytas pagrindinis kontaktas, kurio dėka rinkėjas gali gauti svarbiausią informaciją, nurodytos šių rinkimų svarbiausios datos.

Savivaldybių tarybų rinkimų dieną portalo lrytas.lt komanda seks visas naujienas ir operatyviai pateiks VRK duomenis apie rinkėjų aktyvumą rinkimų dieną, taip pat naujausią informaciją apie rinkimų rezultatus ir karščiausius komentarus iš partijų ir visuomeninių komitetų štabų.

Savivaldybių rinkimams skirtą specialią rubriką galite rasti čia.

Nors Europos Parlamento rinkimai vyks gegužę ir iki jų liko dar 87 dienos, jau šiuo metu portale lrytas.lt gali rasti ir specialiai šiems rinkimams skirtą rubriką „Aš europietis“. Čia – svarbiausia ir naujausia informacija, video reportažai, susiję su svarbiausiais rinkimai Europos Sąjungoje. Rubriką galite rasti čia.

Rinkimų maratoną stebėkite kartu su lrytas.lt!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.