Prie I. Šimonytės komandos jungiasi J. Džiugelis 

Prie kandidatės į Prezidentus Ingridos Šimonytės rinkiminės kampanijos jungiasi Seimo TS-LKD frakcijos narys Justas Džiugelis, kuris ketina prisidėti savo ekspertinėmis žiniomis socialinio teisingumo, neįgaliųjų integracijos darbo rinkoje, žmogaus teisių klausimuose.

Prie I. Šimonytės komandos jungiasi J. Džiugelis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Prie I. Šimonytės komandos jungiasi J. Džiugelis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Prie I. Šimonytės komandos jungiasi J. Džiugelis.<br>D.Umbraso nuotr.
Prie I. Šimonytės komandos jungiasi J. Džiugelis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 3, 2019, 11:59 AM

„Kolega J. Džiugelis gerai išmano socialinės politikos darbotvarkės klausimus, turi nepaprastai daug patirties sprendžiant socialinės nelygybės problemas, todėl jo žinios ir idėjos – nepaprastai svarbios. Labai džiaugiuosi jo prisijungimu prie kampanijos ir būsimu bendru darbu“, – teigė I. Šimonytė.

„Ingridą Šimonytę gerbiu, kaip politikę, kuri nuosekliai gina konstitucines vertybes ir darbais įrodė savo gebėjimą kalbėtis su skirtingomis visuomenės grupėmis bei jas išgirsti. Tačiau ne mažiau svarbu ir tai, kad ji yra nuoširdžiai jautrus ir empatiškas žmogus, kuris iš asmeninės patirties žino, su kokiomis problemomis susiduria negalią turintieji mūsų šalyje.

Todėl neabejoju, kad, I. Šimonytei tapus Prezidente, Lietuvoje kur kas didesnis dėmesys būtų skiriamas socialinei politikai, o žmonės nebesijaustų pamiršti. Nedvejodamas palaikau šią kandidatę į Prezidentus ir dėsiu visas pastangas, kad ji laimėtų rinkimus – tai geriausia, kas dabar gali nutikti mūsų šaliai“, – pažymėjo J. Džiugelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.