Ramūnas Karbauskis: tikras palaikymas valstiečiams paaiškės per EP rinkimus

Tikra situacija dėl to, kiek žmonių palaiko Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą paaiškės Europos Parlamento rinkimuose, kuriuose nedalyvaus komitetai, sako partijos lyderis Ramūnas Karbauskis.

Ramūnas Karbauskis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Ramūnas Karbauskis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2019, 3:48 PM, atnaujinta Apr 4, 2019, 3:49 PM

„Kiek mūsų potencialių rinkėjų balsuotų nacionaliniuose rinkimuose, sužinosime už pusantro mėnesio, kai vyks Europos Parlamento rinkimai – kiek tų rinkėjų būtų Kaune, Šiauliuose ir kitose vietose, jeigu nebūtų komitetų“, – posėdyje kalbėjo R.Karbauskis.

Minėtuose miestuose rinkimus laimėjo rinkimų komitetai. Kaune valstiečiai savo kandidato į merus nekėlė ir palaikė su visuomeniniu komitetu kandidatavusį Visvaldą Matijošaitį.

Ketvirtadienį Kaune vyksta išplėstinis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos tarybos posėdis, kuriame dalyvauja išrinkti savivaldybių tarybų atstovai bei kandidatai į Europos Parlamentą.

Kovą vykusiuose savivaldos rinkimuose merais išrinkti šeši valstiečių atstovai: Ausma Miškinienė Lazdijuose, Bronius Markauskas Klaipėdos rajone, Vytautas Jareckas Biržų rajone, Antanas Bezaras Šiaulių rajone, Erlandas Galaguzas Visagine ir Povilas Žagunis Panevėžio rajone.

Savivaldybių tarybose valstiečiai pelnė dar 217 mandatų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.