A. Juozaitis dėl LRT platintos informacijos kreipėsi į prokuratūrą

Antradienį kandidatas į prezidentus Arvydas Juozaitis kreipėsi į Generalinę prokuratūrą. Kreipimąsi išprovokavo LRT radijo laidos „Ryto garsai“ inormaciniame siužete išplatinta šmeižikiško pobūdžio informacija.

Arvydas Juozaitis.<br>D.Umbraso nuotr.
Arvydas Juozaitis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2019, 4:16 PM, atnaujinta May 7, 2019, 4:44 PM

Pakelia kritiką, bet netoleruoja nacionalinio transliuotojo šmeižto

„Kreipiuosi ne privačių teisių gynimo tvarka, bet tik dėl to, kad LRT veiksmai prieš kandidatą į prezidentus turi platesnę visuomeninę reikšmę. Įtemptoje LR Prezidento rinkiminėje kovoje konkurentai naudoja įvairias viešųjų ryšių priemones, siekdami sukritikuoti, sumenkinti ar diskredituoti vieni kitus.

Aš priimu aštrią, kartais net nepagrįsta kritiką, tačiau kaip tai yra daroma per Lietuvos nacionalinį radiją ir televizija, kuris yra Lietuvos visuomeninis transliuotojas, kurio misija tarnauti visuomenei, teikti objektyvią, patikimą informaciją šalyje ir pasaulyje gyvenantiems Lietuvos žmonėms, kurti ir transliuoti profesionalias programas, vienijančias ir telkiančias pažangai, man atrodo, kad daroma tyčia siekiant mane apšmeižti“, – rašoma A.Juozaičio pareiškime Generalinei prokuratūrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.