A. Kubilius po balsavimo: šiandien laukimo diena

Sekmadienį prezidento rinkimuose savo balsą atidavė buvęs Lietuvos premjeras Andrius Kubilius.

Andrius Kubilius<br>D.Umbraso nuotr.
Andrius Kubilius<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2019, 1:54 PM

Po balsavimo A. Kubilius sakė, kad jo nuotaika rinkimų dieną yra gera.

„Nuotaikos neblogos, pamatysime, kaip bus. Tikiu, kad po dviejų savaičių tikrai turėsime galimybę pasirinkti tokią prezidentę ar prezidentą, kuriuo galėsime didžiuotis“, – Eltai teigė A. Kubilius.

Rinkimų rezultatų buvęs premjeras lauks būstinėje kartu su Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) bendrapartiečiais.

„Šiandien tokia diena laukimo. Lauksime su partijos bičiuliais būstinėje, po to matysime, žiūriu ramiai (į rinkimus. – ELTA)“, – Eltai sakė A. Kubilius.

Sekmadienį Lietuvoje vyksta Prezidento rinkimai, referendumas dėl Konstitucijos 12 straipsnio pakeitimo ir referendumas dėl Konstitucijos 55 straipsnio pakeitimo.

Šalies vadovą Lietuvos piliečiai renka iš 9 kandidatų: ekonomisto Gitano Nausėdos, buvusios finansų ministrės Ingridos Šimonytės, premjero Sauliaus Skvernelio, eurokomisaro Vytenio Andriukaičio, filosofo Arvydo Juozaičio, Seimo narių Mindaugo Puidoko ir Naglio Puteikio, eroparlamentarų Valdemaro Tomaševskio ir Valentino Mazuronio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.