Vytautas Bruveris. Politikai skubėjo šildytis I. Šimonytės ir G. Nausėdos šlovės spinduliuose

Kas greičiausiai suskumba atsidurti kuo arčiau naujai sužibusios žvaigždės, pasišildyti jos spinduliuose ir atšviežinti savo reitingo? Žinoma, politikai. Būtent juos išvystame tiek prie sporto ar pramogų verslo, tiek prie naujų politikos žvaigždžių.

V.Bruveris.
V.Bruveris.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2019, 7:38 AM, atnaujinta May 29, 2019, 7:43 AM

Pastarosiomis savaitėmis ryškiausi šviesuliai mūsų politinėje padangėje, be abejo, buvo abu prezidento rinkimų finalininkai.

Tiesa, I.Šimonytę iškėlusiems konservatoriams jos spinduliuose šildytis buvo kebloka, be to, regis, to nenorėjo net pati partijos kandidatė.

Tai suprantama – artima dešiniųjų draugija viešumoje kėlė pavojų jos, kaip Žmonių prezidentės, įvaizdžiui.

Užtat į dešiniojo politinio sparno vedlės ir vienytojos vaidmenį įsijautusios I.Šimonytės draugijoje pasišildyti be ceremonijų siekė liberalų atskilėliai, pavyzdžiui, A.Armonaitė. Ypač po pirmojo rinkimų turo, kurį laimėjo konservatorių atstovė.

Nepartinė I.Šimonytė tiesiog duso ją su tarpine pergale sveikinusios A.Armonaitės, beje, kuriančios naują partiją, glėbyje.

Kitas liberalus atskilėlis Klaipėdos meras V.Grubliauskas praėjusį sekmadienį nepatingėjo atvykti į Vilnių ir savo seną draugystę su G.Nausėda, kilusiu iš uostamiesčio, irgi demonstravo taip, kad niekam nekiltų net menkiausių abejonių dėl jos tvirtumo.

Išrinktajam prezidentui pėsčiam traukiant sostinės Gedimino prospektu sakyti kalbos tautai S.Daukanto aikštėje užsienio turistai galėjo nesuprasti, kieno žmona yra D.Nausėdienė.

Mat laiminga moteris buvo vienodai tvirtai įsikibusi ir į G.Nausėdos, ir į iš kitos pusės prigludusio V.Grubliausko parankę.

Neabejotina, kad trokštančiųjų būti kuo arčiau naujo šalies vadovo eilutė netrumpės. Tik įdomu, ką sugalvos kiti interesantai, norėdami parodyti savo artumą? Juk pirmosios šalies ponios abi parankės jau užimtos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.