JAV Gynybos departamentas pasieniečiams perdavė įrangos už 4,5 mln. eurų

Iš JAV gynybos departamento Lietuvos pasieniečiai gavo techninės paramos už daugiau kaip 5,35 mln. JAV dolerių (4,5 mln. eurų).

Iš JAV gynybos departamento Lietuvos pasieniečiai gavo techninės paramos už daugiau kaip 5,35 mln. JAV dolerių (4,5 mln. eurų).<br>D.Umbraso nuotr.
Iš JAV gynybos departamento Lietuvos pasieniečiai gavo techninės paramos už daugiau kaip 5,35 mln. JAV dolerių (4,5 mln. eurų).<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2019, 2:00 PM, atnaujinta Jul 6, 2019, 2:03 PM

Amerikiečiai Valstybės sienos apsaugos tarnybai perdavė modernių nešiojamų termovizorių, skirtų stebėti sieną ir aptikti šilumą skleidžiančius objektus tamsiu paros metu.

„Naująja įranga pasieniečiai galės efektyviai fiksuoti valstybės sienos pažeidėjus, įtartinas transporto priemones“, – teigiama tarnybos pranešime.

Pasieniečiai taip pat gavo šiuolaikinių GPS imtuvų ir mobiliųjų radijo stočių su papildomu elektros šaltiniu, kuris užtikrins nenutrūkstamą stoties veiklą 24 valandas per parą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.