Sulaukusi sveiko ir gyvo vyro – moteris iš visos širdies dėkojo Šiaulių r. pareigūnams

Bertužių (Šiaulių r.) kaime gyvenanti 63 metų Gražina Špokienė į Šiaulių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą atvyko ne ištikta bėdos, o norėdama padėkoti pareigūnams.

Sulaukusi sveiko ir gyvo vyro – moteris iš visos širdies dėkojo Šiaulių r. pareigūnams.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Sulaukusi sveiko ir gyvo vyro – moteris iš visos širdies dėkojo Šiaulių r. pareigūnams.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2019, 9:22 AM

Į bėdą moteris pateko liepos 19-ąją, kai kartu su savo neįgaliu sutuoktiniu atvažiavo į Šiaulius apsipirkti. Į vaistinę užeiti sumaniusi moteris savo vyrą, kuris po traumos sunkiai orientuojasi aplinkoje, paliko sėdėti ant suoliuko.

Išėjusi iš vaistinės G.Špokienė sutuoktinio neberado. Iš pradžių moteris dingusio vyro nesėkmingai ieškojo pati, o vėliau nusprendė kreiptis į policiją.

Patruliai su dingusiojo sutuoktine apėjo ir apvažinėjo aplinkines gatves. Neradę vyro patruliai patarė moteriai vykti namo ir laukti jų pranešimo.

Į namus grįžusi G.Špokienė čia ilgai neužsibuvo ir vėl sugrįžo į Šiaulius. Per tą laiką pareigūnai spėjo dingusįjį surasti.

Apie gatvėje rastą sutuoktinį G.Špokienei patruliai telefonu pranešė vos moteriai išlipus iš į Šiaulius ją atvežusio autobuso.

Autobusų stotyje įvertinę, kad garbaus amžiaus sutuoktiniai ne tik patyrė stresą, bet ir visą pusdienį nevalgė ir negėrė, jie įsisodino porą į tarnybinį automobilį ir parvežė į namus.

Jai padėjusiems patruliams padėkojusi moteris pamanė, kad to yra per maža, ir nusprendė tai padaryti viešai atvykusi į policijos komisariatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.