STT: Jurbarko rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas nušalintas nuo pareigų

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Kauno valdybos pareigūnams atliekant ikiteisminį tyrimą dėl korupcinio pobūdžio nusikalstamų veikų Jurbarko rajono savivaldybėje, Kauno apylinkės teismo Kauno rūmų nutartimi nuo rugpjūčio 1 d. trims mėnesiams nuo pareigų nušalintas Jurbarko rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas D. J.

STT: Jurbarko rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas nušalintas nuo pareigų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
STT: Jurbarko rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas nušalintas nuo pareigų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2019, 8:33 AM

Jurbarko rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojui D. J. bei Infrastruktūros ir turto skyriaus vyr. inžinierei R. P. pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo, dokumentų suklastojimo bei padėjimo iššvaistyti turtą. Taip pat, kaip teigiama STT pranešime, įtarimai dėl dokumentų klastojimo ir padėjimo iššvaistyti turtą pareikšti dviejų privačių bendrovių darbuotojams.

Antradienį STT pareigūnams atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, Jurbarko rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas D. J. buvo sulaikytas. Trečiadienį D. J. buvo paleistas, jam, kaip ir kitiems įtariamiesiems, skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir nebendrauti su nustatytais asmenimis.

Tiriamos aplinkybės dėl viešojo pirkimo pagrindu sudarytos sutarties vykdymo, galimai pažeidžiant nustatytą tvarką bei suklastojus dokumentus savivaldybės lėšomis apmokėjus už netinkamai atliktus statybos darbus, sakoma pranešime.

Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.