Šiaulių valdžios vyrų pasirinkimas: darbą iškeitė į pramogas

Į Šiaulių miesto savivaldybę atėję miestiečiai antradienio popietę galėjo tik paklebinti kai kurių kabinetų durų rankenas. Darbe nuo popietės nebuvo vicemero Egidijaus Elijošiaus, administracijos direktoriaus pavaduotojo Vinco Urbonavičiaus.

 Šiaulių valdžios vyrai antradienį išvažiavo į komandiruotę pasižiūrėti moterų futbolo varžybų.<br> M.Patašiaus nuotr.
 Šiaulių valdžios vyrai antradienį išvažiavo į komandiruotę pasižiūrėti moterų futbolo varžybų.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2019, 4:35 PM, atnaujinta Aug 14, 2019, 4:51 PM

Paaiškėjo, kad jiedu kartu su Šiaulių miesto savivaldybės Sporto skyriaus vedėju Gintaru Jasiūnu išvažiavo į komandiruotę. Trys mokesčių mokėtojų pinigais išlaikomi vyrai nuo pietų išvyko į Alytų, mat ten vyko UEFA moterų čempionių lygos atrankos varžybos.

Šiame turnyre dėl kelialapio į kitą turnyro etapą varžėsi Šiaulių „Gintros – Universiteto“ komanda. „Gintros“ klubo prezidentas yra Šiaulių areną valdančios „Pramogų sala“ dalininkas Gintaras Radavičius, nuteistas už nusikalstamą arenos valdymą.

Šiaulių miesto savivaldybės atstovas Vitalis Lebedis patvirtino, kad trijulė važiavo į komandiruotę Dzūkijos sostinėje: „Važiuota tarnybiniu automobiliu, pateiktas 62 eurų čekis už sunaudotus degalus“.

Sporto skyriaus vedėjas G.Jasiūnas sakė, kad į Alytų važiavo Savivaldybės darbuotojo vairuojamu mikroautobusu: „Rungtynės buvo labai svarbios, o tuo pačiu ir stadioną apžiūrėjome“.

G.Jasiūnas pripažino, kad į tokias išvykas išvažiuoja labai retai: „Bet čia buvo labai svarbu, reikėjo ne tik pergalės, bet ir įvarčių skirtumo“.

Meile futbolui garsėjantis Šiaulių vicemeras Domas Griškevičius išsisuko nuo klausimo, kodėl neprisijungė prie trijulės. Juoktis pradėjęs politikas sakė neturėjęs laiko: „Moterų futbolas yra pripažintas reprezentaciniu“.

Paklaustas, kodėl sekmadienį nė vienas Šiaulių miesto vadovas nevažiavo į Joniškyje vykusį reprezentaciniu pripažinto dailės festivalio „Šiaulių Mormartro respublika“ uždarymą, D.Griškevičius neslėpė buvęs tik atidaryme.

Šiaulių politikų palaikymas nepadėjo: šiaulietės futbolininkės su grupės lyderėmis Škoderio „KF Vllaznia“ iš Albanijos sužaidė lygiosiomis 1:1 ir grupėje liko trečios. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.