Laura Radzevičiūtė įtariama dokumentų klastojimu

Alytaus savivaldybės tarybos narė Laura Radzevičiūtė visus jai pareikštus įtarimus dėl dokumentų klastojimo neigia. Pasak L. Radzevičiūtės, tai yra šmeižtas bei politinis susidorojimas su ja.

Laura Radzevičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Laura Radzevičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Mindaugas Puidokas ir Laura Radzevičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Mindaugas Puidokas ir Laura Radzevičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 27, 2019, 1:56 PM, atnaujinta Aug 27, 2019, 2:47 PM

„Man, Laurai Radzevičiūtei, šiandien dienai nėra pareikšti jokie įtarimai. Aš buvau apklausta policijos pareigūnų. Manau, kad tai yra įtakingų ir galimai korumpuotų pareigūnų susidorojimas su mano asmeniu, nes, kaip Alytaus miesto savivaldybės Antikorupcijos komisijos pirmininkė, pradėjau kelti žemės grąžinimo klausimus, kur yra nustatyti dideli pažeidimai būtent Alytaus miesto mero Vytauto Grigaravičiaus vadovavimo laikotarpiu“, – Eltai sakė L. Radzevičiūtė.

L. Radzevičiūtė patvirtino, kad antradienį buvo iškviesta į policijos komisariatą.

„Aš buvau iškviesta į policiją (...). Supratau, kad vyksta susidorojimas, ir pasakiau, kad be advokato aš nieko nekalbėsiu. Man nėra jokių įtarimų pareikštų, kur mano parašas kur nors padėtas, tegul kas nors parodo“, – sakė ji.

Alytaus policijos atstovė Kristina Janulevičienė Eltai teigė, kad antradienio rytą tarybos narei buvo pareikšti įtarimai dėl galimo dokumentų klastojimo. Atstovė taip pat pridūrė, kad L. Radzevičiūtei paskirta kardomoji priemonė pasižadėjimas neišvykti.

„Taip, galiu patvirtinti, kad šiandien ryte pareikšti įtarimai ir kardomoji priemonė pasižadėjimas neišvykti (...) Įtarimai dėl dokumentų klastojimo.

rokuratūra perdavė Vyriausiosios rinkimų komisijos pareiškimą dėl galimo dokumentų klastojimo“, – Eltai sakė K. Janulevičienė.

Policijos atstovė patvirtino, kad L. Radzevičiūtė buvo atvykusi į policijos komisariatą.

„Ant jokių procesinių dokumentų įtariamoji nepasirašė, tačiau pareikštas įtarimas galioja“, – sakė ji.

Seimo nario Mindaugo Puidoko komandos narė kovą vykusiuose savivaldos rinkimuose į miesto tarybą buvo išrinkta pagal Lietuvos centro partijos sąrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.