Prezidentūrą papildė dar trys patarėjai

Prezidentūros aplinkos ir infrastruktūros grupę šią savaitę papildė trys patarėjai: Agnė Jakstienė, Nerijus Kaučikas ir Tomas Lukoševičius. Tai Eltai pranešė prezidento Gitano Nausėdos atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Prezidentūra, debesys<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Prezidentūra, debesys<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vilnius,prezidentūra,debesys,orai<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vilnius,prezidentūra,debesys,orai<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 5, 2019, 4:12 PM

Prie komandos prisijungus šiems patarėjams, buvo pabaigta formuoti Aplinkos ir infrastruktūros grupė, kuriai vadovauja Prezidento vyriausiasis patarėjas Jaroslavas Neverovičius.

A. Jakstienė nuo 2005 metų dirbo Aplinkos ministerijoje, pastaruoju metu vadovavo jos Administravimo departamentui, kur buvo atsakinga už teisėkūros proceso koordinavimą, juridinę ekspertizę, teisminių procesų koordinavimą ir kitas sritis. Iki tol Agnė vadovavo šios ministerijos Teisės ir personalo departamentui, buvo Teisės taikymo skyriaus vedėja. Nuo 2018 metų iki šių metų rugsėjo A. Jakstienė dirbo VĮ „Valstybinių miškų urėdija“ valdybos nare. Mykolo Romerio universitete Agnė yra apsigynusi ES teisės magistro laipsnį.

N. Kaučikas prie Prezidentūros komandos prisijungė iš Susisiekimo ministerijos, kur pastaruosius dvejus metus dirbo Tinklų ir tarptautinių ryšių departamento direktoriumi. Anksčiau N. Kaučikas vadovavo šios ministerijos Plėtros ir inovacijų bei Plėtros ir transporto politikos skyriams.

Trejus metus N. Kaučikas dirbo transporto atašė Lietuvos nuolatinė atstovybėje ES, pirmininkavo sausumos transporto darbo grupei Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai metu. Jis yra Europos studijų magistras, šį laipsnį apsigynęs Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute.

T. Lukoševičius 2011-2019 metais dirbo Energetikos ministerijos Tarptautinio bendradarbiavimo ir planavimo skyriaus vedėju ir buvo atsakingas už tarptautinius ryšius ir pasirengimą Lietuvos pirmininkavimui ES Tarybai, Nacionalinės energetinės nepriklausomybės strategijos formavimą bei energetikos ir klimato srities veiksmų planą. Nuo šių metų gegužės vadovavo ministerijos Strateginio ir finansų valdymo skyriui. Nuo 2018 metų iki šių metų rugsėjo T. Lukoševičius ėjo AB „Klaipėdos nafta“ Stebėtojų tarybos nario pareigas.

T. Lukoševičius Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute yra apsigynęs Tarptautinių santykių ir diplomatijos magistro laipsnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.