Su S. Skverneliu susitikti negalėjusi Norvegijos premjerė sulaukė G. Nausėdos skambučio

Nors Norvegijos premjerė Erna Solberg ir nesusitiko su premjeru Sauliumi Skverneliu, tačiau sakė telefonu trumpai pasikalbėjusi su prezidentu Gitanu Nausėda.

 E.Solberg, kuri yra ir Norvegijos konservatorių partijos pirmininkė, Vilniuje dalyvaus Europos liaudies partijai (ELP) priklausančių Šiaurės ir Baltijos šalių centro dešiniosios krypties partijų vadovų susitikime. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 E.Solberg, kuri yra ir Norvegijos konservatorių partijos pirmininkė, Vilniuje dalyvaus Europos liaudies partijai (ELP) priklausančių Šiaurės ir Baltijos šalių centro dešiniosios krypties partijų vadovų susitikime. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2019, 12:37 PM

„Aš turėjau planų susitikti su jūsų ministru pirmininku, bet dėl ligos susitikimą jis turėjo atšaukti. Tačiau aš telefonu trumpai pasikalbėjau su jūsų prezidentu, vis dėlto detalių, apie ką diskutavome, nepateiksiu (...) Ne, neplanavau (su premjeru susitikti kitą kartą. – ELTA), aš suprantu, kad jis šiomis dienomis gydosi“, – teigė E. Solberg.

Dėl ministro pirmininko Sauliaus Skvernelio sveikatos būklės pirmadienį turėjęs įvykti susitikimas su Norvegijos premjere Erna Solberg buvo atšauktas.

Susitikimo metu, kaip pranešė Vyriausybės spaudos tarnyba, buvo ketinama aptarti Norvegijos ir Lietuvos bendradarbiavimo raidą ekonomikos, regioninio saugumo ir gynybos, energetinio saugumo bei kitose srityse, apsikeisti nuomonėmis Europos ir tarptautinės darbotvarkės klausimais.

Po susitikimo Vyriausybės Spaudos centre buvo numatyta Lietuvos ir Norvegijos premjerų spaudos konferencija.

E. Solberg, kuri yra ir Norvegijos konservatorių partijos pirmininkė, Vilniuje dalyvaus Europos liaudies partijai (ELP) priklausančių Šiaurės ir Baltijos šalių centro dešiniosios krypties partijų vadovų susitikime. Jo pagrindinė tema – saugumo iššūkiai Šiaurės–Baltijos valstybėse. Partijų lyderiai aptars regiono saugumui kylančias problemas, bendradarbiavimo stiprinimo klausimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?