S. Skvernelis su G. Nausėda susitiks pirmadienį: aptars ir J. Narkevičiaus klausimą

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sako, kad pirmadienį su prezidentu Gitanu Nausėda susitiks aptarti susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus ateities poste.

„Kol kas nekomentuosiu prezidento pasisakymų. Mes pirmadienį susitiksime ir aptarsime ir šitą klausimą“, – žurnalistams trečiadienį sakė S. Skvernelis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Kol kas nekomentuosiu prezidento pasisakymų. Mes pirmadienį susitiksime ir aptarsime ir šitą klausimą“, – žurnalistams trečiadienį sakė S. Skvernelis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kornelija Mykolaitytė

Dec 11, 2019, 4:18 PM

„Kol kas nekomentuosiu prezidento pasisakymų. Mes pirmadienį susitiksime ir aptarsime ir šitą klausimą“, – žurnalistams trečiadienį sakė S. Skvernelis.

Premjero teigimu, jo nuomonė dėl premjero keistųsi, jei ministrui išsakyti moraliniai priekaištai pasitvirtintų.

„Turiu ministro pasiaiškinimą, pateiktą raštu. Brakonieriavimo istorija yra melas ir šmeižtas. (...) Dėl Seimo viešbučio – turiu prie paaiškinimo raštišką sutartį su Seimo kanceliarija, kur 2016 metų lapkričio mėnesį patvirtina prašyme, kad ministras turi nekilnojamojo turto Vilniuje arba artimesniu atstumu ir kad tame viešbutyje gyvens kartu žmona ir dukra“, – teigė premjeras.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio