G. Nausėda prieš rinkimus sieks daryti įtaką partijų programoms ir tikslams

Prezidento Gitano Nausėdos patarėjas sako, kad šalies vadovas prieš Seimo rinkimus sieks daryti įtaką partijų programoms ir tikslams, bet konkrečios politinės jėgos nepalaikys.

Prezidento patarėjas Povilas Mačiulis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Prezidento patarėjas Povilas Mačiulis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-13 14:23

„Prezidentas tikrai nepalaikys kažkokios vienos politinės jėgos, bet prezidentas tikrai norės daryti didelę įtaką ir politinių partijų programoms, ir tikslams kitų metų kadencijai“, – naujienų portalui delfi.lt pirmadienį sakė vyriausiasis prezidento patarėjas vidaus politikos klausimais Povilas Mačiulis.

Pasak jo, G. Nausėda prieš rinkimus su visų partijų lyderiais kalbėsis apie tai, ką jie planuoja nuveikti per kitą kadenciją. Anot patarėjo, prezidentas bendraus su partijomis nepriklausomai nuo jų reitingų.

„Tai galbūt netgi padės objektyviai (partijas – BNS) vertinti ir rinkėjams, kurie orientuotųsi ne į emocijas, ne į politines muštynes, ko dažnai būna Seime, bet tikrai prezidentas provokuos partijas pateikti konkrečias programas ir konkrečius įsipareigojimus“, – kalbėjo P. Mačiulis.

Seimo rinkimai vyks šiemet spalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.