Socialdemokratų darbo partijoje pokyčiai – pasitraukė vienas narys

Lietuvos socialdemokratų darbo partiją palieka jos narys Artūras Skardžius. Seimo narys aiškino, kad pasitraukė iš partijos, bet frakcijoje jis dar lieka.

Artūras Skardžius<br>T.Bauro nuotr.
Artūras Skardžius<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2020, 5:52 PM, atnaujinta Jan 15, 2020, 6:47 PM

Naujienų portalas delfi.lt pirmasis pranešė apie A.Skardžiaus pasitraukimą iš partijos.

„Niekada nebuvau partijos steigėjas ir niekada aktyviai nedalyvavau jos veikloje. Buvau šios frakcijos narys ir tiesiog įforminau tą formalumą, kurį reikėjo padaryti seniai. Yra taip, kaip yra“, – portalui lrytas.lt teigė A.Skardžius.

Pasak politiko, jis toliau liks frakcijos nariu ir toliau dalyvaus jos veikloje. Ar ketina dalyvauti Seimo rinkimuose – dar neapsisprendė.

„Socialdemokratų darbo partijos veikla galėtų būti ir aktyvesnė. Galbūt turėtų būti kiti prioritetai ir aktyvesnis gyvenimas visuomeninis. Seime darbas vyksta pakankamai intensyvus. Yra daug patyrusių komitetų pirmininkų kaip Ekonomikos, Socialinių reikalų, Užsienio reikalų, Europos reikalų komiteto pirmininkai. Jie veikia aktyviai kaip ir žemės ūkio ministras. Bet tuo ir apsiribojama.

Vidinė atmosfera yra normali, bet dalyvauti politikoje to nepakanka. Parlamentinė partija turi būti kur kas aktyvesnė. Nenorėčiau kritikuoti savo frakcijos kolegų ir pasiliksiu savo nuomonę sau“, – teigė A.Skardžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.