Lietuvoje viešės eurokomisarė Helena Dalli

Sausio 23-24 dienomis oficialaus darbo vizito Lietuvoje viešės už lygybę atsakinga Europos Komisijos narė Helena Dalli.

Sausio 23-24 dienomis oficialaus darbo vizito Lietuvoje viešės už lygybę atsakinga Europos Komisijos narė Helena Dalli.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Sausio 23-24 dienomis oficialaus darbo vizito Lietuvoje viešės už lygybę atsakinga Europos Komisijos narė Helena Dalli.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2020, 3:41 PM

Kaip praneša Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje, eurokomisarė ketvirtadienį dalyvaus konferencijoje, skirtoje Vilniuje įsikūrusio Europos lyčių lygybės instituto veiklos dešimtmečiui pažymėti, bei susitiks su Europos lyčių lygybės instituto darbuotojais.

Kitą dieną, penktadienį, Europos Komisijos narė H. Dalli susitiks su Seimo Europos reikalų komiteto nariais. Ketinama aptarti Europos Komisijos iniciatyvas lygybės srityje, įskaitant Lyčių lygybės strategiją bei kovos su smurtu prieš moteris problematiką.

Taip pat penktadienį Europos Komisijos narė susitiks su socialinės apsaugos ir darbo ministru Linu Kukuraičiu, su kuriuo aptars Lyčių lygybės strategiją, kovą su smurtu prieš moteris, direktyvą dėl profesinio ir asmeninio gyvenimo pusiausvyros, iniciatyvą dėl moterų dalyvavimo įmonių valdybose, nusikaltimų aukų apsaugos ir kitus aktualius klausimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.