Arūnas Dumalakas. Sėkmė neatsiejama nuo to, kas smirdi

Iš karto reikėtų įspėti eilinius piliečius, įsitikinusius, kad laimės paukštė skrajoja kažkur šalia smirdinčio vamzdžio. Tai ne jums. Nebent drumzliname upelyje surastumėte plaukiojančią antį.

A.Dumalakas.<br>T.Bauro nuotr.
A.Dumalakas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2020, 6:13 AM

Kas kita politikai. Jie iš to, kas čiurlena iš vamzdžio, sugeba ne vašką, o gerokai daugiau naudos išspausti. Kad ir Alytaus meras socialdemokratas N.Cesiulis, kuris pirmasis suprato, kad nesąmonė trinti kelnes kabinete tikintis sėkmės.

Ir vyras išskubėjo kautis su liepsnomis padangų perdirbimo gamykloje. Gaisravietėje jis leido dienas ir naktis, neužmiršdamas viešai paskelbti tragedija persmelktų įrašų.

Po gaisro prabėgus keliems mėnesiams vienu sėkmingiausių „influencerių“ vadinamas Dzūkijos sostinės meras kuklinasi, kad į Seimą nesiverš, dirbs tik Alytaus labui. Pamatysime.

Kad suaktyvėjęs parlamentaras S.Gentvilas koneveikia teršalus į Kuršių marias leidusią įmonę „Grigeo Klaipėda“ ir kitus gamtos niokotojus, atrodytų, nieko keisto. Juk jis yra Seimo Aplinkos apsaugos komiteto pirmininko pavaduotojas.

Į jaunosios švedų kovotojos už švarią gamtą G.Thundberg sekėjų gretas įsiliejo ir Vilniaus mero pavaduotojas konservatorius V.Benkunskas.

Anksčiau dideliu susidomėjimu aplinkosauga nepasižymėjęs valdininkas dabar lankosi visur, kur smirdi ir nešvaru.

Tai jį pamatysime prie mechaninio biologinio apdorojimo įrenginių, kur rūšiuojamos šiukšlės, tai nelegaliame plastiko sandėlyje net ne Vilniaus miesto teritorijoje, tai prie Neries, į kurią teka ne tik išvalytos sostinės nuotekos, bet ir plastiko dalelės.

Žiūrėk, gal per kitus mero rinkimus V.Benkunskas mes rimtą iššūkį dabartiniam sostinės vadovui R.Šimašiui, kuris pagarsėjo tik nupjaudamas porą tujų. Juk tikriausias kelias į sėkmę – per nuotekų vamzdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.