Sveikatos apsaugos klausimais S. Skverneliui patarinės J. Kairys

Sveikatos apsaugos klausimais premjerui Sauliui Skverneliui patarinės buvęs ilgametis Šeškinės poliklinikos vadovas Jonas Kairys.

 Sveikatos apsaugos klausimais S. Skverneliui patarinės J. Kairys.
 Sveikatos apsaugos klausimais S. Skverneliui patarinės J. Kairys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-09 11:16

„Premjeras čia atsirinko mane, pakvietė. Vyriausybės kanceliarija priprašė pristatyti gyvenimo aprašymą, panagrinėjo, pasikvietė pokalbiui ir pasiūlė pradėti darbą“, – BNS sakė nuo pirmadienio pareigas einantis J. Kairys.

Jis anksčiau su socialdemokratais yra kandidatavęs į Seimą, tačiau dabar teigė jokiai partijai nepriklausantis ir neketinantis dalyvauti šiemet vyksiančiuose parlamento rinkimuose.

„Manau, kad neplanuoju“, – teigė premjero patarėjas.

Premjeras patarėjo sveikatos apsaugos klausimais neturėjo daugiau nei mėnesį, pareigas palikus Pauliui Gradeckui.

J. Kairys turi klinikinio ir daugiau kaip trisdešimties metų organizacinio ir vadovaujamojo darbo patirtį organizuojant asmens sveikatos priežiūros veiklą, anksčiau daug metų vadovavo Šeškinės poliklinikai.

Iki šiol naujasis premjero patarėjas dirbo Santaros klinikų filiale Vaikų ligoninėje, yra dirbęs kitose Vilniaus gydymo įstaigose.

Kaip 2018 metais buvo skelbta portale 15min.lt, remiantis turto deklaracijomis, J. Kairys buvo patekęs į turtingiausių šalies gydymo įstaigų vadovų penketuką.

Ketvirtoje vietoje pagal deklaruotą turtą atsidūręs buvęs Šeškinės poliklinikos vadovas tuo metu deklaravo turto už 561 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.