STT pradėjo tyrimą dėl Jaroslavo Narkevičiaus nekilnojamojo turto sandorių

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) pranešė atliekanti tyrimą dėl informacijos apie susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičius nekilnojamojo turto sandorius, tačiau įtarimai dar niekam nėra pareikšti.

Jaroslavas Narkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Jaroslavas Narkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Jaroslavas Narkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Jaroslavas Narkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Jaroslavas Narkevičius<br>V.Skaraičio nuotr.
Jaroslavas Narkevičius<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 14, 2020, 4:06 PM

„Patvirtiname, kad šiandien viešai aptariama situacija Specialiųjų tyrimų tarnybai yra žinoma. Yra atliekamas ikiteisminis tyrimas, įtarimai niekam nėra pareikšti“, – BNS sakė tarnybos atstovė spaudai Renata Keblienė.

„Tyrimo metu siekiama patikrinti duomenis, surinkti papildomą informaciją ir įvertinti, ar buvo padaryta nusikalstama veika, ar ne. Atkreipiame dėmesį, kad kaip ir kitais atvejais, sprendimas, kada pranešti visuomenei apie vykstantį ikiteisminį tyrimą, priimamas, kai manoma, kad viešas informacijos pateikimas nepakenks tyrimo sėkmei“, – teigė ji.

LRT ketvirtadienį pranešė apie tai, kad dabartinis susisiekimo ministras J. Narkevičius, prieš dešimtmetį ėjęs aukštas pareigas Vilniaus miesto savivaldybėje, galėjo daryti įtaką statybų bendrovei „Sodžiaus būstas“ laimint darželių bei mokyklų remonto konkursus.

Apie tai LRT anonimiškai pasakojo jau bankrutavusios bendrovės „Sodžiaus būstas“ vadovas, buvęs J. Narkevičiaus šeimos draugas.

LRT teigimu, už sėkmę konkursuose 10 proc. nuo laimėtų sumų turėjo būti skiriama politiko namo Trakuose rekonstrukcijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.