Seimo nario posto sieks prodiuseris Gediminas Jaunius

Šiandien ilgametis kūrybos namų ELITAZ vadovas, karantino metu įkurtos Renginių Industrijos Asociacijos valdybos pirmininkas, Vilniaus miesto tarybos narys Gediminas Jaunius skelbia netikėtą žinią – šį rudenį kartu su Laisvės partija jis dalyvaus Lietuvos Seimo rinkimuose.

Gediminas Jaunius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Gediminas Jaunius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2020, 2:18 PM

Dvidešimt metų renginių ir televizijos industrijoje dirbantis G. Jaunius Seimo rinkimuose dalyvauti nusprendė su aiškiu tikslu – keisti valstybės santykį su žmogumi.

„Daugelis tikimės naujos kokybės Seimo ateinančioje kadencijoje, tad kas jei ne mes patys užpildysime Seimo rūmus šiandien aktualiomis idėjomis? Kartu su bendraminčiais įsteigėme Laisvės partiją. Tikiu šio politinio startuolio galimybėmis tapti tikru politikos vienaragiu ir esu pasiryžęs prie šios sėkmės visokeriopai prisidėti. Noriu aktyviai dalyvauti naujos Seimo kadencijos parlamentinėse diskusijose, sprendžiant svarbius Lietuvai klausimus ateinančioje Seimo kadencijoje.

Jaučiu, jog dabar yra lūžio taškas, kuriame galime iš 19 amžiaus principais besivadovaujančios politikos, be didelių revoliucijų atsidurti 21-ojo amžiaus iššūkius atliepiančioje politikoje. Laikas į valstybės institucijas įsileisti jaunosios kartos žmones, mačiusius pasaulio, turinčius platų išsilavinimą, tuos, kurių šiandienos iššūkiai negąsdina, o prietarai nespaudžia smegenų,“ − savo sprendimą komentuoja Gediminas Jaunius.

Prie Laisvės Partijos įkūrimo prisidėjęs Gediminas Jaunius yra ir partijos Valdybos narys. Nusprendęs kandidatuoti jis sulaukia ir didelio palaikymo iš partijos kolegų.

„Gediminas su savo įvairialype patirtimi į politiką atneša naujų idėjų ir spalvų. Tačiau jis politikoje nėra naujokas. Mes jau matėme jo darbus, kaip Vilniaus miesto istorinės atminties komisijos vadovo, kai ypatingai sudėtingais, nevienareikšmiškais ir dažnai visuomenę dirginančiais klausimais Gediminas sugebėjo išlaikyti šaltą protą ir ieškoti dialogo tarp įvairių požiūrių.

Džiaugiuosi, kad Gediminas Jaunius, jo idėjos ir komanda, sustiprina mūsų Laisvės partiją artėjant Seimo rinkimų finišo tiesiajai,“ − ypatingą palaikymą išreiškia partijos lyderė Aušrinė Armonaitė.

Palaikymą G. Jauniaus sprendimui išreiškia ir Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius, su kuriuo Gediminas jau metus dirba Vilniaus miesto taryboje: „Gedimino buvimas komandoje padeda į visiškai kitą kokybės lygmenį pakelti sritis, kurioms jis skiria dėmesį − atminties politika, miesto atmosfera ir strategiškumas. Gediminas, tikiu, įneštų tokio veikimo ir Seime, kur jo šiandien labai labai trūksta.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.