Žemės ūkio viceministras – saviizoliacijoje: bendravo su koronavirusu sergančiais žmonėmis

Žemės ūkio viceministras Petras Narkevičius bendravo su koronavirusu sergančiais asmenimis, tad saviizoliavosi. Apie tai panevėžietis paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“.

Petras Narkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Petras Narkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2020, 12:41 PM, atnaujinta Aug 9, 2020, 4:39 PM

„Paaiškėjo, kad kontaktavau su apsikrėtusiu COVID-19 virusu žmogumi. Nuotaikos tikrai šiaip sau… Neramu. Visų pirma dėl artimųjų, dėl bendradarbių ir dėl žmonių su kuriais teko bendrauti. Labai atsiprašau visų, nes tikrai gerai jaučiuosi, o, kad bendravau su apsikrėtusiu koronavirusu, sužinojau tik užvakar“, – rašė viceministras.

Politikas tikina, kad iškart saviizoliavosi.

„Šiandien, galų gale, sutariau ir važiavau atlikti tyrimų. Rezultatai paaiškės iki pirmadienio. Tikiu, kad viskas bus gerai. Saugokite save ir aplinkinius! Būkite sveiki. Informuosiu, kai bus rezultatai“, – socialiniame tinkle rašė žemės ūkio viceministras.

Lietuvoje praėjusią parą patvirtintas 21 naujas koronaviruso užsikrėtimo atvejis, informuoja Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC). Didžioji dalis jų – 14 registruoti Kauno apskrityje, 5 – Vilniaus, 2 – Utenos. Trys iš šių atvejų yra įvežtiniai – asmenys grįžo iš Prancūzijos, Baltarusijos, Anglijos, likusieji susirgo po kontakto su užsikrėtusiais asmenimis.

Lietuvoje iš viso patvirtintų koronaviruso atvejų konkretiems žmonėms – 2 252, šiuo metu sergančių asmenų yra 489, pasveiko – 1 670.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.