Už G. Palucko nugaros – bendrapartiečio akibrokštas

Nepaisant Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininko Gintauto Palucko teiginių, kad jo vedama politinė jėga per antrąjį Seimo rinkimų turą deklaruos paramą valstiečių kandidatams, socialiniuose tinkluose jau suspėta pasidalinti priešingai daryti raginančiomis žinutėmis.

LSDP narys ragina balsuoti už konservatorius: LVŽS yra vieno oligarcho partija.<br>Lrytas.lt koliažas
LSDP narys ragina balsuoti už konservatorius: LVŽS yra vieno oligarcho partija.<br>Lrytas.lt koliažas
Gintautas Paluckas, Liutauras Gudžinskas<br>T.Bauro nuotr.
Gintautas Paluckas, Liutauras Gudžinskas<br>T.Bauro nuotr.
Liutauras Gudžinskas<br>T.Bauro nuotr.
Liutauras Gudžinskas<br>T.Bauro nuotr.
Gintautas Paluckas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gintautas Paluckas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ramūnas Karbauskis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ramūnas Karbauskis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Oct 13, 2020, 6:33 PM, atnaujinta Oct 13, 2020, 6:53 PM

LSDP narys, Seimo rinkimuose kandidatūrą kėlęs Liutauras Gudžinskas savo feisbuko paskyroje ragina vienmandatėse apygardose, kuriuose antrajame Seimo rinkimų ture varžysis valstiečių ir konservatorių kandidatai, palaikyti pastaruosius. Anot jo, valstiečiai, bet kuriuo požiūriu, yra tik vieno oligarcho valdoma partija.

„Ten, kur varžosi TS-LKD ir LVŽS atstovai, aš visgi kviesčiau palaikyti konservatorius. Kad ir kaip bežiūrėsi, LVŽS yra vieno oligarcho valdoma partija-įmonė, kuri per šią ketverių metų kadenciją ne sykį bandė paplauti demokratinių institucijų pamatus. O tai, kad įgyvendino mokesčių reformą „milijardas – milijonui“, rodo ir jos požiūrį į viešąjį sektorių. Galiausiai – tai, kad net nebandė parengti savo pačių programos, o pavogė ją iš valstybės institucijų, rodo, kad partija neturi nei intelekto, nei savigarbos“, – teigia L. Gudžinskas.

Pasak jo, vienintelė išimtis gali būti daroma tik valstiečio Tomo Tomilino atžvilgiu, kuris Deltuvos Šiaurinėje apygardoje rungiasi su konservatoriumi Sergeju Jovaiša.

„Tikiu Tomo nuoširdumu siekiant socialiai teisingesnės Lietuvos. Kviečiu jį palaikyti“, – teigia socialdemokratas.

Tuo tarpu situacijose, kuomet konservatoriai vienmandatėse apygardose varžysis su Liberalų sąjūdžio ar Laisvės partijos atstovais, L. Gudžinskas ragina remti kai kuriuos liberalų atstovus.

„Kodėl? Todėl, kad konservatoriai flirtuoja su klerikalizmu, pasisako už LGBT+ teisių suvaržymus arba nieko apie tai nesako, skelbiasi, kad davė šaliai nepriklausomybę (puikybė – didelė nuodėmė)“, – rašo jis.

ELTA primena, kad G. Paluckas pirmą dieną po Seimo rinkimų pareiškė, kad antrajame rinkimų ture jo vedama partija priims paramą iš valstiečių savo kandidatams vienmandatėse apygardose, o LSDP – išreikš paramą valstiečiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.