Po Landsbergių žinučių – L. Andriulio atsakas: toliau nesileisiu žeminamas Gabrieliaus giminaičių

Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininko Gabrieliaus Landsbergio svainis Liudvikas Andriulis nevengia aštrių ir skandalingų pasisakymų. Pastaruosius kartus jo žinutės buvo nukreiptos į svainio vadovaujamą partiją.

Liudvikas Andriulis ir Gabrielius Landsbergis.<br>Lrytas.lt koliažas
Liudvikas Andriulis ir Gabrielius Landsbergis.<br>Lrytas.lt koliažas
Gabrielius Landsbergis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Gabrielius Landsbergis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Liudvikas Andriulis.<br>Stop kadras.
Liudvikas Andriulis.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 26, 2020, 4:04 PM, atnaujinta Oct 26, 2020, 4:07 PM

Pirmadienį jis savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo sveikinimu visiems „su dešiniųjų pergale“. Taip pat jis dar kartą paskelbė įrašą, prieš dvi savaites išprovokavusį sureaguoti ir G.Landsbergio tėvą, rašytoją Vytautą V.Landsbergį, o vėliau – ir senelį profesorių Vytautą Landsbergį. V.V.Landsbergis L.Andriulį išvadino save eksponuoti mėgstančiu egoistu.

Tą kartą paskelbtame įraše L.Andriulis džiaugėsi neva būsimais TS-LKD planais dėl „vienalyčių santuokų įteisinimo bei pasipriešinimo išmokoms ir pašalpoms“.

Įrašu iškart pasidalijo ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Ramūnas Karbauskis, tvirtindamas, kad tai parodo tikruosius konservatorių prioritetinius darbus iškart po rinkimų.

L.Andriulis pirmadienį paskelbtame įraše pabrėžė, kad jo prieš dvi savaites rašytas tekstas „žodis žodin tinka ir šiandienai“ ir jis šiandien pasirašo po kiekvienu žodžiu bei nieko nekeičia.

Taip pat jis nepraleido progos įgelti Lansbergiams už sulauktą kritiką: „Gabrieliaus prašymu į šūdų malūną nesivėliau, ir net žeminamas rinkausi palaukti rinkimų pabaigos – dėl bendrojo gėrio.

Bet toliau būti žeminamas nesileisiu. Gabrieliaus giminaičių elgesys ir žodžiai neverti komentaro, jie daug pasako apie tuos žmones“, – dėstė verslininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?