A. Guoga svarsto mandatą perleisti A. Skardžiui

Buvęs europarlamentaras, prieš Seimo rinkimus į Darbo partiją įstojęs verslininkas Antanas Guoga teigia vis dar svarstąs, ar neperleisti laimėto Seimo nario mandato į parlamentą nebeperrinktam Artūrui Skardžiui.

 A.Guoga (viduryje) svarsto perduoti mandatą A.Skardžiui (kairėje).<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 A.Guoga (viduryje) svarsto perduoti mandatą A.Skardžiui (kairėje).<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2020, 12:58 PM, atnaujinta Nov 10, 2020, 2:01 PM

A.Guoga tikina nežinąs, ar nebūtų geresnių už jį kandidatų dirbti Seime, ir socialiniame tinkle paskelbė apklausą, ar jam verta imtis šios atsakomybės.

Antradienio rytą buvęs europarlamentaras portalui 15min.lt teigė, kad dar nėra apsisprendęs, ar imsis darbo Seime. „Dar svarstau. Iki penktadienio dar yra laiko pasvarstyti“, – 15min pripažino A.Guoga.

Pagal sąrašą išrinktas politikas tikino, kad jam nesvarbu, kas jį galėtų pakeisti. Jei visgi jis nuspręstų Seimo mandato atsisakyti, Seime likti galėtų pastaruosiuose rinkimuose  neišrinktas dabartinis parlamentaras A.Skardžius.

„Aš žiūriu tik iš savo pusės. Ar būtų Skardžius, ar kitas žmogus – jokio skirtumo nėra. Bet pažiūrim, pažiūrim, kaip partija jaučiasi. Taryba pasakys“, – 15min.lt kalbėjo A.Guoga.

Surengė apklausą, ar verta dirbti Seime

O vėliau savo socialinio tinklo paskyroje A.Guoga surengė apklausą, ar jam verta dirbti Seime, klausdamas, ar nebūtų už jį geresnių kandidatų.

„Nebijau jokio darbo. Nusiteikęs daug darbų padaryti Lietuvai. Dėl to nedvejodamas atsisakiau Australijos pilietybės. Nes noriu būti naudingas čia. Noriu dirbti Lietuvai ir didžiuotis ja. Seime turi būti geriausi. Todėl ir keliu klausimą ar būsiu labiausiai naudingas Lietuvos žmonėms dirbdamas žmonėms?“ – klausė buvęs europarlamentaras.

„Gal yra dar geresnių, kuriems reikėtų užleisti vietą? Apie tai ir galvoju, svarstau. Ir kiekvienas patekęs į Seimą apie tai turi pagalvoti. Niekada man nereikėjo kėdės ar šiltos vietelės. Čia ne man. Aš turiu būti ten, kur galiu duoti daugiausia naudos ir sukurti didžiausią vertę. Noriu ir Jūsų patarimo.

Rašykite, sakykite drąsiai savo nuomonę. Gal yra geresnių už mane? Gal man reikia užleisti savo vietą? Dar laiko turime šiek tiek. Iki penktadienio padarysiu sprendimą“, – tokiu įrašu pasidalijo A.Guoga.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.