15min vyriausiasis redaktorius Raimundas Celencevičius palieka portalą

Naujienų portalas 15min paskelbė naujo vyriausiojo redaktoriaus atranką. Ligšiolinis vyriausiasis redaktorius Raimundas Celencevičius atsistatydino, tačiau toliau laikinai eis šias pareigas, kol baigsis atranka, rašoma portalo pranešime.

Raimundas Celencevičius, Ramūnas Šaučikovas.<br>T.Bauro nuotr.
Raimundas Celencevičius, Ramūnas Šaučikovas.<br>T.Bauro nuotr.
 R.Šaučikovas.<br>G.Gražio nuotr.
 R.Šaučikovas.<br>G.Gražio nuotr.
 R.Celencevičius portalo vyr. redaktoriumi dirbo trejus su puse metų.<br> R.Jurgaičio nuotr. iš archyvo
 R.Celencevičius portalo vyr. redaktoriumi dirbo trejus su puse metų.<br> R.Jurgaičio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 13, 2020, 4:32 PM, atnaujinta Nov 13, 2020, 8:24 PM

„Mes labai vertiname R. Celencevičiaus indėlį stiprinant žurnalistiką mūsų portale ir užtikriname, kad čia ji visada bus puoselėjama.

Diskusijose su komanda padarėme išvadą, kad redakcijai reikia naujų idėjų, siekiant išlikti drąsiems, šiuolaikiškiems ir patikimiems, būti atviriems teigiamiems pokyčiams, tiek vidiniams, tiek išoriniams.

Džiugu, kad įgyvendinant pokyčius, kurie yra būtini ambicingiems portalo tikslams siekti, aktyviai dalyvauja patys redakcijos darbuotojai“, – pranešime spaudai teigė 15min generalinis direktorius Ramūnas Šaučikovas.

Kol baigsis naujo redakcijos vadovo atranka, R. Celencevičius laikinai eis vyr. redaktoriaus pareigas.

„Naujajam redaktoriui kelsime dar aukštesnius tikslus – mes siekiame stiprinti mūsų organizaciją, kuri tarnautų visuomenės interesams, laikydamasi aukščiausių žurnalistikos standartų“, – sako R. Šaučikovas.

Trejus su puse metų vyriausiojo redaktoriaus pareigas ėjęs R. Celencevičius teigė, kad jo atsistatydinimas yra jo paties asmeninis sprendimas, kurį lėmė išsiskyrę požiūriai į pokyčius įmonėje.

„Esu dėkingas portalo vadovams, kad mano žingsnis buvo priimtas supratingai ir pagarbiai.

Tikiu, kad itin aukštai profesionalumo ir kokybės kartelę iškėlusiai 15min redakcijai labai intensyviame ir konkurencingame žiniasklaidos pasaulyje reikia naujo lyderio, turinčio dar daugiau ambicijų ir šiuolaikinių idėjų bei turinčio ne tik žurnalistų, bet ir įmonės vadovų pasitikėjimą“, – sako R. Celencevičius.

Naujienų portalo žurnalistai praėjusį mėnesį pranešė, kad įsteigė profesinę sąjungą, reaguodami į planuojamus redakcijos struktūros pokyčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.