Išrinkti specialaus istorinio Sausio 13-osios testo laimėtojai: sulaukta rekordinio dalyvių skaičiaus

Praėjo trys dešimtmečiai nuo 1991 Sausio 13-osios įvykių, kuomet susitelkus ir vieningai buvo kovojama už laisvą Lietuvą. 30 apgintos Laisvės metų. Šiemet naujienų portalas lrytas.lt ypatingą dėmesį skyrė šiam jubiliejui.

Net po trijų dešimčių metų apie gyvenimus pakeitusį įvykį pasakojo ir tą naktį dirbę pareigūnai, ir gydytojai, ir politikai.
Net po trijų dešimčių metų apie gyvenimus pakeitusį įvykį pasakojo ir tą naktį dirbę pareigūnai, ir gydytojai, ir politikai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2021, 5:26 PM, atnaujinta Feb 18, 2021, 12:09 PM

Skaitytojams pateikta daug unikalaus turinio. Net po trijų dešimčių metų apie gyvenimus pakeitusį įvykį pasakojo ir tą naktį dirbę pareigūnai, ir gydytojai, ir politikai.

Nesuvaidintos sausio įvykių liudininkų emocijos, dalijantis prisiminimais. Visus parengtus išskirtinius straipsnius ir vaizdo įrašus galite rasti vienoje vietoje – Sausio 13-oji.

Daug skaitytojų dėmesio sulaukė dar niekur iki tol neviešinti lrytas.lt fotografo Vyginto Skaraičio archyviniai kadrai bei įsimintini Sausio 13-osios nakties vaizdai, kuriais pasidalijo fotografas Vladas Ščiavinskas.

Šiais metais portalas lrytas.lt Sausio 13-ąją paminėti kvietė neįprastai – sprendžiant specialų testą, nukeliantį į šį laikotarpį bei suteikiant progą prisiminti reikšmingas, istorines akimirkas.

Daugiau nei savaitę lrytas.lt skaitytojai turėjo galimybę spręsti testą ir pasitikrinti žinias, o teisingai atsakiusių į daugiau nei 10 klausimų laukė prizai. Galima pasidžiaugti, kad išskirtinai progai sukurtas testas sulaukė itin didelio dėmesio.

Iš viso sulaukta 1133 registracijų, iš kurių atsitiktine tvarka buvo išrinkti penki laimėtojai. Simbolinius lrytas termosinius puodelius laimėjo Ramunė Gernienė, Mindaugas Staniūnas, Vytautas Jurkevičius, Danguolė Krištopavičienė, Ingrida Puksmienė. Redakcija su laimėtojais susisieks asmeniškai.

Kviečiame skaitytojus ir toliau pasitikrinti žinias bei lavinti protą sprendžiant įdomiuosius lrytas.lt testus įvairiomis temomis. Lrytas.lt – norintiems žinoti daugiau!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.