Mirė Seimo narės Laimos Mogenienės tėvas

Pirmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ Seimo narė Laima Mogenienė pranešė apie savo tėvo mirtį.

 Mirė Seimo narės L. Mogenienės tėvas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Mirė Seimo narės L. Mogenienės tėvas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2021, 4:09 PM, atnaujinta Apr 13, 2021, 4:13 PM

„Štai ir viskas – Tėčio nebėra... Išėjo, išsinešdamas jausmus ir žinojimą, domėjimąsi viskuo ir susirūpinimą visais... Perskaitęs visas knygas apie tremtį ir pokario kovas, Jis mintinai žinojo visų Lietuvos partizanų istorijas, svarbias datas ir vietas. Domėjosi pasauliu, istoriniais įvykiais, žinojo visų šalių vadovus, aktualijas. Sekė Lietuvos politikos naujienas, deja, jį labiausiai liūdino, kad per 30 Nepriklausomybės metų taip išaugo turtinė nelygybė, dažnai žmones slegia neteisybės jausmas. Jį be galo liūdino emigracija, – patyręs tremtį, Sibire praradęs artimuosius, Jis negalėjo suprasti, kaip galima niekieno neverčiamam, savo valia palikti gimtąjį kraštą...

Tėti, atgulsi amžinojo poilsio ant Nemuno kranto, nuostabaus grožio Raudondvario kapinaitėse. Ir Amžinoji šviesa Tau tešviečia!...“, – jautria žinute ir nuotrauka kartu su tėvu pasidalijo Seimo narė.

Antradienį Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen Seimo ir savo vardu reiškia nuoširdžią užuojautą L.Mogenienei dėl tėvo netekties.

Seimo pirmininkė sunkiu netekties laikotarpiu kolegei L.Mogenienei, jos šeimai ir artimiesiems linki vienybės ir vilties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.