NTAKD – tarp institucijų lyderių, darančių didžiausią proveržį

Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas (NTAKD) atsidūrė vienuoliktoje vietoje tarp verslo priežiūros institucijų lyderių, padariusių didžiausią pažangą per pastaruosius trejus metus, vykdant savo veiklą ir bendraujant su verslu.

Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas (NTAKD).<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas (NTAKD).<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Verslo priežiūros institucijos.<br>NTAKD inf.
Verslo priežiūros institucijos.<br>NTAKD inf.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 15, 2021, 1:00 PM

Nuo 2018 iki 2020 m. NTAKD pažangumo vertinimas pakito 3,28 proc. – nuo 4,92 iki 8,20 proc.

Tai rodo šiandien Ekonomikos ir inovacijų ministerijos paskelbta „Švieslentė 2020“, kur lyginama Lietuvos verslo priežiūros institucijų pažangumo dinamika 2018 m. ir 2020 m.

NTAKD direktoriaus prof. dr. Renaldo Čiužo teigimu, tai labai svarbus įvertinimas ne tik institucijai, bet ir jos darbuotojams, be kurių nebūtų pavykę pasiekti tokių pokyčių.

„Mūsų institucijos stiprybė – čia dirbantys žmonės. Tik dėl jų pastangų, nuoseklių ir koordinuotų darbų įgyvendinant departamentui įstatymais priskirtas funkcijas, pavyko pasiekti, kad būtume vertinami kur kas geriau.

Tai, kad vykdydami modernią verslo subjektų priežiūrą atsidūrėme institucijų lyderių ir esame vienuolikti, tarp padariusių didžiausią proveržį, ne tik džiugina, bet ir rodo, kad einame teisingu keliu konsultuodami ir padėdami verslui, o ne bausdami jį“, – sako R. Čiužas.

Anot jo, svarbu, kad tai šiuos pokyčius pastebi ir pats verslas, kuris mus vertina ir tuo pačiu pripažįsta, jog poveikio priemones taikome tik kraštutiniais atvejais, pavyzdžiui, baudas, kai jau išnaudotos dialogo, derybų galimybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.