Lietuvos policija pasiuntė žinią melagienas skleidžiantiems ir jomis tikintiems: „Jeigu prireiks, bus naudojamos dujos su vakcina“

Lietuvos policija dar kartą paneigė melagienas, sklindančias socialiniuose tinkluose, kur teigiama, kad per riaušes prie Seimo pareigūnai naudojo dujas su užkratu.

 Lietuvos policija pasiuntė žinią melagienas skleidžiantiems ir jomis tikintiems: „Jeigu prireiks, bus naudojamos dujos su vakcina“.<br> lrytas nuotr.
 Lietuvos policija pasiuntė žinią melagienas skleidžiantiems ir jomis tikintiems: „Jeigu prireiks, bus naudojamos dujos su vakcina“.<br> lrytas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2021, 9:24 PM, atnaujinta Aug 18, 2021, 9:25 PM

Į tai socialinėje paskyroje pareigūnai atsakė ironiška žinute.

„Teorijų kūrėjams, sekėjams ir jomis tikintiems: jeigu rugpjūčio 10-ąją policija naudojo dujas su užkratu, tuomet informuojame, jog kitą kartą (jeigu prireiks) bus naudojamos dujos su vakcina“, – rašė policijos atstovai.

Lrytas.lt primena, kad per riaušes prie Seimo, kur žmonės protestavo dėl galimybių paso, šalies Vyriausybės ir kitų juos kamuojančių problemų buvo sužeista 18 policijos pareigūnų.

Tiesa, 26 riaušėse dalyvavę asmenys buvo sulaikyti. Pradėtas tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.