Klaipėdoje rengiama LGBT konferencija patyčių prevencijai

Klaipėdoje šeštadienį rengiama patyčių prevencijai skirta LGBT konferencija „Spalvos“.

Konferencijos metu bus aptarta patyčių situacija Lietuvoje ir konkrečiai Klaipėdoje, taip pat LGBT+ asmenų padėtis šalyje ir jų poreikiai.<br>T.Bauro nuotr.
Konferencijos metu bus aptarta patyčių situacija Lietuvoje ir konkrečiai Klaipėdoje, taip pat LGBT+ asmenų padėtis šalyje ir jų poreikiai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2021, 8:25 AM

Viešbutyje „Amberton Klaipėda“ vyksiančiame renginyje pranešimus skaitys žmogaus teisių, jaunimo organizacijų, LGBT+ bendruomenė, Klaipėdos miesto savivaldybės atstovai, politikai.

Pasak konferencijos rengėjų, tikslas – išsiaiškinti, ko trūksta, kad Klaipėda taptų lydere, įgyvendinant patyčių tarp jaunimo prevencijos politiką bei sprendžiant su tuo susijusius iššūkius.

Konferencijos metu bus aptarta patyčių situacija Lietuvoje ir konkrečiai Klaipėdoje, taip pat LGBT+ asmenų padėtis šalyje ir jų poreikiai bei Valstybės vaidmuo, kuriant saugią aplinką emocinį smurtą patiriančių jautrių jaunimo grupių atstovams.

Konferencijos dalyviai ketina pasirašyti memorandumą, vėliau Klaipėdos Elinge vyks atlikėjos Jazzu, aktyviai pasisakančios už žmogaus teises, koncertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.