Rokiškio rajono meras susirgo COVID-19: „Nors ir pasiskiepijęs, bet išvengti nepavyko“

Rokiškio rajono meras Ramūnas Godeliauskas pranešė, kad susirgo koronavirusu. Jis apgailestavo, kad nors yra pasiskiepijęs nuo COVID-19, ligos išvengti nepavyko.

Ramūnas Godeliauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas Godeliauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas Godeliauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas Godeliauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-09-17 11:06, atnaujinta 2021-09-17 11:11

„Gavau Rokiškio miesto gimtadienio proga dovaną. Kadangi visas dovanas deklaruojame, deklaruoju ir šitą, tik nepykite, su niekuo nenoriu ja dalintis. Covid-19. Nors ir pasiskiepijęs, bet išvengti nepavyko. Po skiepų praėjo tik nepilni trys mėnesiai“, – feisbuke informavo R.Godeliauskas.

Meras tvirtino, kad jo savijauta – prasta.

„Gero linkintis paklaus – kaip jaučiuosi – prastai, nelinkiu to niekam Bet žinau – viskas bus gerai. Nežiūrint į tai, linkiu gražaus miesto gimtadienio. Miestas – tai mes visi vieni dėl kitų, visi dėl miesto. Ir saugokitės, nešiokite veido kaukes, nors jų ir nereikalauja“, – paragino jis.

R.Godeliauskas taip pat išsakė kritiką galimybių pasui, akcentuodamas, kad jis – „neapsaugo, o tik sukuria apgaulingą iliuziją, jog jei jau kažkur įėjai, saugotis nebebūtina“.

„Esu tikras, galimybių paso politika duoda ir duos priešingus rezultatus, čia kaip bumerangas. Susirgimų skaičiai sparčiai auga ir augs. Nes žmonės nebesisaugo, ir nebesiskiepija. Viskas pastatyta ant kažkieno užgaidos sukurti tą galimybių pasą“, – įsitikinęs Rokiškio rajono meras.

„Akivaizdu, kad su galimybių pasu tiesiog užsižaista. Apie tai bus galima padiskutuoti vėliau, kai bus tam jėgų“, – žadėjo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.