Nuolatinė protestų prieš valdžią dalyvė Nida Vasiliauskaitė svarsto kurti politinę partiją

Nuolatinė mitingų prieš galimybių pasą, skiepus ir pandemijos ribojimus dalyvė, filosofė Nida Vasiliauskaitė pranešė planuojanti steigti politinę partiją.

Nida Vasiliauskaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Nida Vasiliauskaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Nida Vasiliauskaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Nida Vasiliauskaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 24, 2021, 2:55 PM, atnaujinta Sep 24, 2021, 3:01 PM

„Turiu tik tokį variantą – bandyti sukurti politinę partiją pagal tai, kaip aš matyčiau, ką ji turėtų žadėti, ką daryti. Pirmiausia, tai galimybių pasas ir visi šie karantininiai ribojimai, visa faktiškai prievartine tampanti vakcinacija ir panašūs dalykai“, – buvusios žurnalistės Rūtos Janutienės internetinėje laidoje „OpTV“ laidoje sakė filosofė.

N.Vasiliauskaitė pripažino, kad vien tik šių klausimų nepakaks politinei jėgai įkurti, tačiau ji atkreipė dėmesį, jog jie esą yra degantys ir juos spręsti reikia kuo greičiau. Laidos pašnekovė pasakojo niekada nemaniusi, kad ateityje gali turėti ką nors bendro su politika.

„Aš niekada nemaniau, kad aš noriu turėti ką nors bendro su politika. Juolab, nenoriu sėdėti Seime. Jeigu toks mano noras būtų, kaip įtarinėja kai kurie nedraugai (...) tai aš seniai tai galėjau padaryti, nes iš principo bet kas padaro“, – įsitikinusi filosofė.

„Kokia intencija? Apsiginti nuo to, kas vyksta. Nes aš nenoriu gyventi tokioje šalyje, kurioje žmonės tampa valstybės nuosavybe. Na, taip, tikiuosi, kad man pavyks“, – laidoje kalbėjo ji.

N.Vasiliauskaitė taip pat patikino, kad kitų partijų sąrašuose jos pavardės tikrai neišvysime.

Primename, kad protestus prieš valdžią organizuojančio Šeimų sąjūdžio vadovas Raimondas Grinevičius ne kartą teigė, kad į politiką eiti neplanuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.