Atnaujino paveiktų šalių sąrašą: į raudoną zoną grįžta Islandija, Ispanija ir Lichtenšteinas

Nuo pirmadienio, lapkričio 1 d., koronaviruso infekcijos paveiktų šalių sąrašo raudoną zoną papildo trys šalys: Islandijos Respublika (perkelta iš geltonos zonos), Lichtenšteino Kunigaikštystė (iš geltonos zonos) ir Ispanijos Karalystė, išskyrus jos salas: Fuerteventūrą, Tenerifę, Gran Kanariją (kurios išlieka žalioje zonoje) bei Maljorką (kuri išlieka geltonoje zonoje).

 Atnaujino paveiktų šalių sąrašą: į raudoną zoną grįžta Islandija, Ispanija ir Lichtenšteinas.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Atnaujino paveiktų šalių sąrašą: į raudoną zoną grįžta Islandija, Ispanija ir Lichtenšteinas.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2021, 4:09 PM, atnaujinta Oct 29, 2021, 4:13 PM

Prancūzijos Respublikos užjūrio regionas Reunjonas iš žaliosios perkeliamas į geltonąją zoną.

Kitą savaitę izoliacijos ir testavimosi dėl COVID-19 ligos reikalavimai keliautojams nesikeičia.

Iš raudonos zonos atvykstantiems nepasiskiepijusiems ir nepersirgusiems asmenims ir toliau išlieka privalomas tyrimas prieš kelionę ir 10 dienų izoliacija atvykus.

Atvykstantieji iš geltonos zonos privalo atlikti tyrimą prieš kelionę ir 3-5 dieną po atvykimo jį pakaroti, tačiau jiems neprivaloma 10 dienų izoliacija.

Keliautojams, atvykstantiems iš žalios zonos, privaloma tik užpildyti NVSC anketą (kaip ir atvykstantiems iš raudonos ir geltonosios zonos) bei atlikti COVID-19 tyrimą prieš kelionę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.