D. Kepenis atsiprašo ir tikina išdavęs skelbtus idealus: galimybių pasą parodžiau paskutinį kartą

Penktadienį kilus skandalui dėl Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovo Dainiaus Kepenio apsilankymo teatre be apsauginės veido kaukės, skiepams ir galimybių pasui principingai priešinęsis politikas nusprendė atsiprašyti juo pasitikėjusių žmonių.

Dainius Kepenis<br>T.Bauro nuotr.
Dainius Kepenis<br>T.Bauro nuotr.
Dainius Kepenis<br>T.Bauro nuotr.
Dainius Kepenis<br>T.Bauro nuotr.
Dainius Kepenis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dainius Kepenis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dainius Kepenis<br>V.Skaraičio nuotr.
Dainius Kepenis<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2021-11-05 15:47

„Labai apgailestauju, kad nueidamas į spektaklį ir parodęs galimybių pasą išdaviau sveikuomenę. Čia, be abejo, labai negražu ir man yra gėda, kad aš tai padariau“, – Eltai atviravo D. Kepenis.

Kaltinimų dėl visuomenės klaidinimo koronaviruso sukeltos krizės sąlygomis susilaukiantis politikas teigia, kad galimybių pasą, kurio idėjai iki tol principingai priešinosi, jis gavo po to, kai persirgęs COVID-19 pasidarė antikūnių testą. Ir dėl to, neslepia valstietis, jis jaučiasi išdavęs skelbtus jį garsinusius idealus.

„Man tikrai yra labai gėda ir aš jaučiuosi išdavęs savo visą sveikuomenę. Aš dėl to labai gailiuosi ir pasižadu kaltę išpirkti“, – sakė D. Kepenis. Paklaustas, kaip kaltę ketina išpirkti, politikos detalių neatskleidė.

„Artimiausiu metu jūs pamatysite, kaip tai ketinu padaryti“, – sakė LVŽS atstovas.

„Aš galimybių pasą parodžiau paskutinį kartą“, – prisiekė D. Kepenis.

ELTA primena, kad Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) atstovas Justas Džiugelis feisbuke pasidalijo nuotrauka, kurioje LVŽS atstovas D. Kepenis nufotografuotas teatre be apsauginės veido kaukės. Kaip teigia J. Džiugelis, dėl D. Kepenio elgesio jis kreipėsi į policiją.

„Prieš įstatymą lygūs visi. Gali murkdytis eketėje, lakstyti po sniegą kaip mama pagimdė, gali net reikalauti žmones gydyti arklių vaistais. Tačiau laikytis įstatymų privalai. Kadangi ponas, piktybiškai rizikuodamas aplinkinių žmonių sveikata, šios prievolės nesilaiko, kreipiausi į Lietuvos policiją. Jei proto taip ir nepridėjo žilas plaukas, tai gal bent tuštėjančios kišenės išmokys gerbti kitus“, – savo asmeninėje paskyroje feisbuke rašė J. Džiugelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.