R. Karbauskis grėsmės koalicijai nemato: Laisvės partija valdžios neatsisakys

Po nesėkmingo balsavimo dėl narkotikų dekriminalizavimo prakalbus, kad Laisvės partijoje bus diskutuojama apie tolesnę valdančiosios koalicijos ateitį, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis grėsmės koalicijos griuvimui nemato.

Ramūnas Karbauskis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ramūnas Karbauskis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2021, 9:26 AM

„Aš manau, kad niekas negrius, jiems valdžia yra tikslas ir atitinkamai dėl to tikslo jie eis toliau“, – penktadienį „Žinių radijui“ sakė R. Karbauskis.

Anot R. Karbauskio, koalicijos stabilumą užtikrina ir tai, kad Laisvės partijos nariai tam tikrais klausimais paramos sulaukia iš socialdemokratų.

„Mes žinome, kad kai kuriais klausimais kartu su jais balsuoja socialdemokratai iš tos senos draugystės praėjusioje kadencijoje. Socialdemokratai dabar vertybiniais klausimais, ypač partnerystės klausimu, jau yra pasidarę liberalūs, tai, matysime, kaip čia bus. Tai bus tam tikri išbandymai ir atsakymai rinkėjams“, – pridūrė LVŽS pirmininkas.

ELTA primena, kad mažo kiekio narkotinių medžiagų dekriminalizavimo pataisų projekto autorė Morgana Danielė ketvirtadienį sakė, kad apie koalicijos ateitį frakcijoje bus diskutuojama artimiausiu metu. Laisvės frakcijos narė nekonkretizavo, kas konkrečiai būtų sprendžiama, tačiau patikslino, jog diskusija bus apie darbo valdančiojoje daugumoje principus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.