S. Skvernelis dėkoja paskui jį einantiems politikams: tai tvirtas naujos politinės bendruomenės pagrindas

„Džiaugiuosi šiandien vakare Lazdijų rajono merės Ausmos Miškinienės oficialiai paskelbtu sprendimu šios savivaldybės taryboje steigti Demokratų frakciją „Vardan Lietuvos“, prie kurios jungiasi ir daugiau tarybos narių. Esu tikras, kad A. Miškinienė ir toliau profesionaliai vykdydama mero pareigas ir įgyvendindama teigiamus pokyčius Lazdijų krašte, galės savo lyderystę ir gebėjimus panaudoti ir Lazdijų krašto politinės jėgos „Vardan Lietuvos“ stiprinimui ir aktyvių žmonių, siekiančių pokyčių mūsų šalies gerbūviui, telkimui.

Saulius Skvernelis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Saulius Skvernelis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2021, 8:21 PM, atnaujinta Dec 2, 2021, 8:33 PM

Taip pat dėkoju Šilutės rajono merui Vytautui Laurinaičiui ir Neringos miesto merui Dariui Jasaičiui, kurie kaip ir Lazdijų rajono merė Ausma Miškinienė, nusprendė jau dabar ar artimiausiu metu įsitraukti į naujos partijos – Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ – steigimą. Dėkoju taip pat ne tik merams, bet ir jų kolegoms, visiems, kurie kartu su merais prisijungia.

Visi šie merai yra aktyvūs žmonės, kurie realiais darbais kuria savo miesto, rajonų gyventojų gerovę. Jų prisijungimas bus tvirtas besiformuojančios naujos politinės bendruomenės pagrindas.

Mūsų frakcijos Seime veikla yra ne tik nacionalinio, bet ir vietinio – savivaldybių – lygmens. Džiaugiamės, kad dabartinius ir praėjusios kadencijos darbus merai vertina palankiai.

Nuo frakcijos sukūrimo Seime rudenį į mus kreipėsi daug žmonių iš įvairių Lietuvos regionų, kurie išreiškė palaikymą mūsų siekiams, vertybėms, nuostatoms ir nori telktis aktyviam bendraminčių ratui.

Pasinaudojant šia proga dėkoju visiems žmonėms, kurie jau tapo partijos steigėjais visoje Lietuvoje.

Tiek mūsų organizacijoje, tiek įgyvendinant politinius tikslus įsipareigojame taikyti aukščiausius moralios politikos, viešojo intereso viršenybės, tarimosi kultūros, profesionalumo ir demokratijos principus.

O vieni svarbiausių steigiamos partijos siekių – stipri mūsų valstybės ekonomika, leidžianti dirbti ir užsidirbti žmonėms čia, Lietuvoje, reali pagalba kiekvienai šeimai, socialinės atskirties mažinimas, platesnės savivaldos teisės, kova su korupcija, aktyvesnis bendruomenių įgalinimas ir pozityvi žaliojo kurso darbotvarkė.

Kviečiu visus dirbti kartu vardan Lietuvos!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.