A. Širinskienė tapo Lietuvos regionų frakcijos nare

Opozicinę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakciją palikusi Agnė Širinskienė antradienį oficialiai prisijungė prie kitos opozicinės – Lietuvos regionų – frakcijos.

A.Širinskienė.<br>T.Bauro nuotr.
A.Širinskienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-07 10:38, atnaujinta 2021-12-07 10:53

Antradienį per Seimo posėdį pranešta apie jos pasitraukimą iš valstiečių frakcijos ir Lietuvos regionų frakcijos sprendimą priimti naują narę.

Prisijungus A. Širinskienei Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovės Ritos Tamašunienės vadovaujama Lietuvos regionų frakcija padidėjo iki devynių narių, o valstiečių gretos sumažėjo iki 21.

A. Širinskienė sprendimą palikti LVŽS paskelbė pirmadienį. Priežastimis įvardijo išsiskyrusias vertybines pozicijas su Seimo frakcijos nariais, kolegų vangumą ir pavydą.

Katalikų teologiją ir teisę baigusi, humanitarinių mokslų daktarės laipsnį turinti A. Širinskienė į politiką atėjo su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga per 2016 metų Seimo rinkimus.

Praėjusią kadenciją ji vadovavo Seimo Sveikatos reikalų, po to – Teisės ir teisėtvarkos komitetui. Šią kadenciją jį yra Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininko pavaduotoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.