Gimimo dieną reanimacijoje praleidęs V. Juozapaitis – vėl Seime: papasakojo, kaip jaučiasi

Antradienį dėl sutrikusio širdies ritmo reanimacijoje atsidūręs Seimo narys, konservatorius Vytautas Juozapaitis ketvirtadienį vėl darbuojasi Seimo posėdžių salėje. Aštuonias valandas savo gimimo dieną Santaros klinikų Kardiologijos skyriuje praleidęs V.Juozapaitis naujienų portalui lrytas.lt pasakojo, jog šiuo metu jaučiasi gerai.

Vytautas Juozapaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vytautas Juozapaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2021, 5:11 PM

„Ritmas susitvarkė ir paleido į gyvenimą. Viskas tvarkoje kol kas“, – sakė V.Juozapaitis.

„Ritmo atstatymas priklauso nuo organizmo, nuo daug dalykų: pirmiausiai tabletėmis, paskui – specialiomis injekcijomis, o paskui yra elektrošokas, kaip jau paskutinė priemonė. Man kol kas to neprireikė, užteko medikamentinio atstatymo“, – pasidalijo parlamentaras.

Antradienį, pablogėjus savijautai, V.Juozapaitis kreipėsi į Seimo medikus, kurie iš karto nurodė parlamentarui vykti į ligoninę.

„Ta diena buvo labai svarbi. Man pačiam buvo labai netikėta, turint omeny, kad tai buvo mano gimimo diena. Bet tuo pačiu buvo ir biudžeto priėmimas, kas yra svarbiausia diena metuose Seime, kur reikia dalyvauti.

Bet iki pietų išbuvęs, gavau rekomendacijas kuo skubiau vykti (į ligoninę – aut.past.). Buvo tie klausimai, tačiau rizikuoti iki tokio laipsnio bet kuriuo atveju nereikia“, – įsitikinęs Seimo narys.

Netikėtai kilusias sveikatos problemas V.Juozapaitis teigė siejantis su amžiumi. Antradienį konservatorius minėjo 58-ąjį gimtadienį.

„Tie dalykai ateina labai nelauktai, nepatogiausiu metu. Baisiausia, kad gali pridaryti aplinkiniems ir artimiesiems bėdos. Vien dėl to turime pareigą saugoti save ir daryti viską, kad be laiko nepaliktume šios ašarų pakalnės“, – juokavo parlamentaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.