Susitvarkykite iš anksto: įspėja, kad penktadienio vakarą laikinai nebus galima atsisiųsti galimybių paso Laikinai neveiks e.sveikata

Penktadienio vakarą dėl atnaujinimo darbų laikinai neveiks e.sveikatos sistema, nebus galima atsisiųsti ar atsinaujinti galimybių paso bei Europos Sąjungos skaitmeninio COVID-19 pažymėjimo, įspėja Registrų centras.

Galimybių pasas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Galimybių pasas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2022, 7:07 AM, atnaujinta Jan 14, 2022, 2:20 PM

E.sveikatos sistema neveiks nuo penktadienio 20 val. iki šeštadienio 8 valandos.

Šiuo metu taip pat nebus galimybės pacientams ir sveikatos bei farmacijos specialistams prisijungti prie savo e.sveikatos sistemos paskyrų, gyventojams įsigyti medikamentų su e.receptu.

Registrų centro teigimu, e.sveikatos sistemos atnaujinimas leis užtikrinti automatizuotą ir kokybišką duomenų apsikeitimą tarp e. sveikatos ir kitų su sveikatos apsauga susijusių informacinių sistemų, o tai padės taupyti įstaigų darbuotojų laiką.

Įmonė informuoja, kad sistemos atnaujinimo metu ketinama pilnai automatizuoti duomenų apie sveikatos priežiūros specialistus ir kitas įstaigas perdavimą iš Valstybinės ligonių kasos, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos ir Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos.

Keliones ar kontaktines veiklas planuojančių gyventojų prašoma besibaigiančius galioti galimybių pasus atsinaujinti iki penktadienio vakaro.

Registrų centras nurodo apie atnaujinimo darbus ir laikiną sistemos neveikimą iš anksto informavęs sveikatos priežiūros įstaigų atstovus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.