Alytaus ligoninėje – krata: sulaikyta darbuotoja

Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninę krečia skandalas. Ketvirtadienį šioje įstaigoje lankėsi pareigūnai, kurie vienos darbuotojos kabinete atliko kratą. Pareigūnai darbuotoją išsivedė iš darbo vietos. Faktą patvirtino tiek ligoninės vadovybė, tiek policija. Aiškėja, kad darbuotojai pateikti įtarimai dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų vagystės.

Policija.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Policija.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Laura Baliukonienė, dzukijosveidas.lt

Feb 11, 2022, 6:55 PM, atnaujinta Feb 11, 2022, 7:00 PM

Naujienų portalo „Dzūkijos veidas“ duomenimis, policijos pareigūnai Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninėje lankėsi ketvirtadienio rytą. Buvo atlikta krata vienos ligoninės darbuotojos kabinete. Po to darbuotoją policijos pareigūnai išsivedė, o ji buvo nušalinta nuo pareigų.

Apie pareigūnų vizitą ligoninėje ir darbuotojos nušalinimą patvirtino ir Alytaus apskrities. S. Kudirkos ligoninės direktoriaus pavaduotojas Dmitrij Kačiurin, tačiau daugiau informacijos neteikė, motyvuodamas, kad tai jau ikiteisminio tyrimo detalės.

Pasak Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovės Eglės Kačinskienės, Alytaus apskrities VPK yra pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 263 straipsnį (Narkotinių ar psichotropinių medžiagų vagystė, prievartavimas arba kitoks neteisėtas užvaldymas). Buvo apklausta ligoninėje dirbanti moteris. Šiuo metu vykdomi procesiniai veiksmai, todėl daugiau komentarų apie šį įvykį teikti negalima.

Bylą nagrinėja Kauno apygardos prokuratūra.

„Galime patvirtinti, kad buvo atlikta krata S. Kudirkos Alytaus ligoninėje. Šiuo metu pradėtas tyrimas pagal BK 263 straipsnio 1 dalį – narkotinių ar psichotropinių medžiagų vagystė, prievartavimas arba kitoks neteisėtas užvaldymas. Šio ikiteisminio tyrimo metu buvo sulaikyta moteris, įtariant, kad ji galimai iš ligoninės pasisavino vaistų, turinčių psichotropinių medžiagų. Tolimesnė informacija bus atskleista tyrimo eigoje“, – tokį komentarą naujienų portalui „Dzūkijos veidas“ pateikė Lietuvos Respublikos generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Tautvilė Merkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?