Vyriausybė pateikė siūlymus Seimo pavasario sesijos darbotvarkei

Vyriausybė posėdyje nusprendė siūlyti Seimui pavasario sesijoje svarstyti 121 teisės aktų projektų paketą.

Seimas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Seimas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-23 13:59

Seimo pavasario sesijoje siūloma svarstyti neatidėliotinas problemas sprendžiančius, taip pat svarbius pokyčius įgyvendinančius projektus, tokius kaip Pridėtinės vertės mokesčio įstatymo pakeitimą, kuriuo siekiama iš dalies sumažinti Lietuvos gyventojams tenkančią finansinę naštą dėl išaugusių sąskaitų už šildymą ir karštą vandenį.

Taip pat, Vyriausybė siūlo Sveikatos priežiūros įstaigų ir Sveikatos sistemos įstatymų pakeitimus, susijusius su sveikatos priežiūros įstaigų tinklo pertvarka.

Tarp pateiktų siūlymų yra ir įstatymų pakeitimų paketas, susijęs su mokestiniuose įstatymuose numatytų neterminuotų lengvatų ir specialiųjų apmokestinimo sąlygų peržiūra.

Galiausiai, Vyriausybė tarp siūlymų išskiria Užimtumo įstatymo pakeitimus, užtikrinsiančius spartesnį bedarbių sugrąžinimą į darbo rinką bei Profesinio mokymo įstatymo pakeitimus, numatančius pokyčius priėmimo į valstybės finansuojamas vietas ir sudarančius galimybę planuojant valstybės finansuojamas vietas pasinaudoti darbo rinkos, darbdavių, regionų nustatyta paklausa ir pasiūla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.