Atsisakius kai kurių ribojimų, į Seimą grįžta ir atvirų durų valandos

Pagerėjus pandeminei situacijai, Seimas atsisako kai kurių buvusių renginių organizavimo ribojimų. Tam bendru sutarimu pritarė trečiadienį posėdžiavusi Seimo valdyba.

 Seimo kancleris Modestas Gelbūda.<br> Seimo kanceliarijos nuotr.
 Seimo kancleris Modestas Gelbūda.<br> Seimo kanceliarijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2022, 10:38 AM

Seimo kanclerio Modesto Gelbūdos teigimu, renginiai Seimo rūmuose bus organizuojami „laikantis Vyriausybės ir operacijų vadovų nustatytų reikalavimų.“

Atsisakius kai kurių ribojimų, į Seimą grįžta atvirų durų valandos, bus organizuojama daugiau ekskursijų, renginių ir juose galės dalyvauti daugiau dalyvių.

„Siūlome atsisakyti šių ribojimų: kad renginiai organizuojami tik ne Seimo posėdžių dienomis, kad vienose rūmuose vienu metu gali vykti tik vienas renginys, kad mišriu būdu vykstančiame renginyje gyvai dalyvautų ne daugiau kaip 10 asmenų, kad ekskursijos organizuojamos tik ne Seimo posėdžių dienomis ir ne daugiau kaip 4 kartus per dieną ir kad neorganizuojamos atvirų durų valandos Seime. Taip pat siūlome atsisakyti rekomendacijos Seime neorganizuoti susitikimų su daugiau nei 5 asmenimis vienu metu. Man atrodo, kad reikalingas ribojimų atsisakymas ir kviesčiau pritarti“, – Seimo valdybos nariams pasiūlė M. Gelbūda ir sulaukė jų pritarimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.